Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Vitaminesupplementen

 • Auteur
  Berichten

 • Kletskopje
  Bijdrager
  #10139017

  Hi,

  Welke vitamine supplementen gebruiken jullie? Ik ben 18 weken zwanger en slik van Davitamon de mama compleet met visolie in. Nu was ik de gewone mama compleet aan het vergelijken en nu viel me op dat in die met visolie 50% van de adh in zit en mamacompleet 100%. 

   

   


  Pip
  Bijdrager
  #10139039 Quote

  Ik gebruik ook de davitamon mama compleet multivitamine. Vooral omdat mn groente niet echt goed naar binnen gaan. En op aanraden van mijn vk. Zo krijg ik toch de vitamines binnen die nodig zijn, en de visolie is alleen maar goed;) 

  Moet eerlijk zeggen dat ik wel na de 12 weken zwanger toch iets slordiger ben geworden met slikken. Tot 12 weken echt netjes elke dag, en nu vergeet ik het regelmatig haha


  lepeltjelepeltje
  Bijdrager
  #10139064 Quote

  Ik heb ook de mama compleet met visolie. Vanaf 10 wkn hoeft foliumzuur toch niet meer? Of waarom slikken jullie die nog? Of is het een andere soort?

  Ik heb net magnesium erbij gekocht, wordt ook aanbevolen. Verder heb ik geen idee, dacht dat je niet meer vitaminen nodig had, wil ook niet teveel slikken, kan voor sommige ook weer schadelijk zijn als je de 100% adh overschrijdt.

   


  Pip
  Bijdrager
  #10139067 Quote

  Foliumzuur heeft geen zin meer, maar kan geen kwaad. Het gaat voornamelijk om de complete mama multivitamine die erin zit. Daarom slik in hem nog. Ook op advies van mijn vk, speciaal voor de mama multivitamine


  Sylvestertje
  Bijdrager
  #10139068 Quote

  Ik gebruik Gravitamon en daarnaast slik ik los visoliecapsules. Dit deed ik nadat ik gestopt was met foliumzuur + vitamine D.

  Doe dit redelijk trouw, maar de laatste weken laat ik wel eens steekjes vallen. Ben nu 36+5 weken. 


  Kletskopje
  Bijdrager
  #10139104 Quote

  Ik gebruik Gravitamon en daarnaast slik ik los visoliecapsules. Dit deed ik nadat ik gestopt was met foliumzuur + vitamine D. Doe dit redelijk trouw, maar de laatste weken laat ik wel eens steekjes vallen. Ben nu 36+5 weken.

  Welke van gravitamon en welke visoliecapsules? Wil het er idd ook los bij gaan slikken.

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Sylvestertje
  Bijdrager
  #10139159 Quote

  Gravitamon bij kinderwens zwangerschap en borstvoeding:

  Bijvoorbeeld te bestellen bij: https://www.kruidvat.nl/gravitamon/p/24835

  En Idyl visolie omega 3:

  Oa te bestellen bij: https://m.drogisterij.net/huishoudelijk/diversen/idyl-huismerk-visolie-omega-3-500mg-softgel-caps-8717275018488?reset=1&partnercode=222


  XProud-MomX
  Bijdrager
  #10139897 Quote

  Ik slik de Davitamon compleet mama.


  Eikeltje
  Bijdrager
  #10139981 Quote

  Ik slik nu kruidvat multizwanger, max dha visolie capsules en vitamine D-pro van roter. Omdat de visolie en vitamine D bijna op waren was ik even alle ingrediënten aan het bekijken, ook die van de multizwanger en aan het vergelijken met een andere multizwanger (vitals elke dag zwanger) en schrok eigenlijk van het verschil in hoeveelheden daarom heb ik nu de max dha en vitals elke dag zwanger besteld en ga ik die dagelijks innemen (kruidvat multizwanger en vitamine D-pro laat ik dan achterwege) 

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen