Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vliegen 3

 • Auteur
  Berichten

 • MamavanJames
  Bijdrager
  #10579301

  Hoi hoi,

  Ik ben benieuwd of er nog tips zijn voor vliegen met een bijna 9 maanden baby, die erg veel energie heeft. De tips die al bekend zijn als flesje geven tijdens opstijgen en landen gaan we natuurlijk meenemen maar vroeg mij af of er wellicht nog meer leuke en handige tips zijn?

  We vliegen aanstaande dinsdag voor een weekje naar Mallorca. Geen lange vlucht dus maar des al niettemin toch een beetje spannend zo voor de eerste keer.

  Nieuwsgierig!


  MamaRenee
  Bijdrager
  #10579345 Quote

  Extra setje kleding en genoeg luiers, de luchtdruk van het vliegtuig kan voor spuitluiers zorgen.Verder voor je kindje wat speelgoed wat of nieuw of al lang niet mee gespeeld is. Misschien wat boekjes met flapjes? Volgens mij was dat een enorme hit rond die leeftijd:-)
  Ohja en genoeg snackjes!

  #10579672 Quote

  Een vriendin van mij heeft een autostoel mee op het vleigtuig genomen. Deze moet wel aan specifieke eisen voldoen. 

  Ik vermoed dat ze deze stoel had: https://bit.ly/3RxwIa0

  PS: ook zeker genoeg eten meenemen. Stel dat je vertraging hebt!


  Galileo
  Bijdrager
  #10579751 Quote

  3 zakken maisvingers… Nee, serieus, dit soort fijne snackjes, daar kun je ze vaak best even mee vermaken. Zorg ook voor voldoende drinken (water). Verder ook gewone dingen als ‘kiekeboe’ met een hydrofiel enzo, als het maar lacht. Maar eerlijk; wij vlogen in mij met onze actieve zoon van toen 10 maanden en die was na 20 minuten knock out, heen en terug. Terwijl het echt een slechte slaper is, het kan dus goed gaan. Oh en neem meerdere spenen mee, waar je makkelijk bij kunt..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct