Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vloeien na bevalling, ongesteld of tussentijdse bloeding?

 • Auteur
  Berichten

 • Susannaaaa
  Bijdrager
  #10157100

  Hoi allemaal!

  Op 4 december ben ik bevallen van mijn dochtertje! De bevalling duurde lang maar was ongecompliceerd. Nu had ik van de VK gehoord dat je wel tot 6 weken na de bevalling kan vloeien en mocht het langer duren dat er dan aan de bel getrokken moet worden. Nu heeft het vloeien bij mij wel 5 weken geduurd maar stopte uiteindelijk wel. Nu heb ik sinds gisteren weer wat helderrood bloed bij het afvegen na toilet bezoek alleen weet ik niet wat dit nou is. Komt dit nog door de bevalling of is het een tussentijdse bloeding? Ongesteld zou misschien ook nog kunnen alleen is de hoeveelheid bloed daarvoor eigenlijk te weinig en heb ik verder geen krampen oid. 

  Wat denken jullie en wat zijn jullie ervaringen?


  BenB
  Bijdrager
  #10157112 Quote

  Zou goed je menstruatie kunnen zijn hoor! Ik heb 3 weken lang gevloeid en 2-3 weken daarna ontsteld geworden. Even afwachten hoe het verder loopt. De eerste dag van mijn eerste menstruatie was het ook maar weinig, maar daarna was het flink. Succes! 


  Felyar
  Bijdrager
  #10157115 Quote

  Het vloeien stopte bij mij na ongeveer 3 weken en na 6 weken werd ik weer ongesteld. Ik twijfelde ook heel erg, omdat de eerste dag bij mij ook heel weinig was. Maar daarna toch 6 dagen nog flink ongesteld geweest.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct