Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vluchtkoffer 3

 • Auteur
  Berichten

 • LiekeIvaenSev
  Bijdrager
  #10480154

  Hallo

  Ik ben toch wel erg benieuwd nu. Ik heb laatst een koffertje gekocht voor als vluchtkoffer te gebruiken. Gewoon zo een die in het vliegtuig meemag als handbagage. Maar ben nu tot de conclusie die ik te klein.. Want hij zit al vol en de helft zit er nog niet in. En dat terwijl voor de baby het meeste in de verzorgingstas zit.. Dus nu ben ik wel benieuwd. Wat voor koffer of tas gebruiken jullie als vluchtkoffer voor het ziekenhuis. Hij moet zo ie zo mee want ik ben medisch dus beval zo ie zo in het ziekenhuis..
  Let me know!.

  #10480156 Quote

  Het is maar net wat je allemaal mee wil nemen natuurlijk. Ik had ook alleen een koffer mee met het formaat van handbagage en heb mij daar prima mee gered.


  Dpl
  Bijdrager
  #10480158 Quote

  Ik had wel zo’n koffer die als handbagage in het vliegtuig mag. En een rugzak met wat laatste spulletjes.

  Wat neem je allemaal mee dat ie nu al vol is?


  LiekeIvaenSev
  Bijdrager
  #10480160 Quote

  Ik heb eigenlijk nog niet veel..
  Beval jurkje, kleding voor na de bevalling, babykleertjes, kraamverband en inleggers. Meer niet 😅.. Naast wat in verzorgingstas nog zit.. Maar die gaat zo ie zo ook mee..


  MamavanSLN
  Bijdrager
  #10480161 Quote

  Ik neem altijd een kleine weekendtas mee. Ik moet daarna ook we minimaal een nacht blijven…

  Maar kraamverband en luiers ed hebben ze gewoon in het ziekenhuis, dus dat hoef je niet mee te nemen


  Froemeltje
  Bijdrager
  #10480164 Quote

  Ik had een klein koffertje voor de kleine waar haar eerste pakje in zat (eentje maat 50 en eentje maat 56). Verder heb je voor de baby niks nodig want dat heeft het ziekenhuis allemaal (luiers etc) en nog een rugzak voor mezelf met daarin schone kleding, slippers, toiletspullen en wat te eten en drinken! Kraamverband en net broekjes heeft ook het ziekenhuis!

  Lees ook: De bevalling: wat kun je verwachten?

  ProudMamaJ
  Bijdrager
  #10480165 Quote

  Ik had ook gewoon een kleine rolkoffer. Bevaljurkje, broek, 2 shirts, onderbroeken, sloffen, vest, sokken, pyjama voor mezelf en voor mijn man ook zoiets. Onze jongen werd groot geschat dus wist niet of hij maat 50 of 56 aan kon. Dus 2 setjes van 50 en 2 setjes van 56 meegenomen, jasje, omslagdoek. Daarnaast nog tablet en toilettas, volgens mij was dat het ongeveer wat er bij mij in zat. Paste goed in de koffer.


  Bezig bijtje
  Bijdrager
  #10480168 Quote

  Papa heeft hier zijn eigen vluchtkoffer ingepakt (vorige keer moesten we een nachtje blijven en was hij volledig ondergepoept). Dat konden ook nog wat spullen van mij in, zoals een lekkere grote badjas.
  Kraamverband geven ze trouwens in het ziekenhuis, hoef je niet mee te nemen . Wel iets van douchegel voor daarna 😉 en tandpasta


  Mamavaneen
  Bijdrager
  #10480290 Quote

  Een trolley formaat handbagage want ik wist dat ik 2 nachten minimaal moest blijven! Maar niet meer dan het nodige ingepakt; schone kleren tandenborstel 2x maat 50 pakje 2x maat 56 pakje en manlief had een eigen tas. Mocht er toch iets te weinig zijn kon manlief altijd nog ff gauw op en neer!

  En kraamverband en luiers en billendoekjes ed wordt als het goed is door het ziekenhuis verzorgd! Dus dat scheelt al de helft aan ruimte 😌

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct