Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vocht in baarmoeder

 • Auteur
  Berichten
 • #10400441

  Hi, ik heb een vraag waar een van jullie mij hopelijk mee kunnen helpen of herkennen! Wist ook niet bij welke categorie dit hoort.. Best een lang verhaal.. sorry haha!

  Ik heb op 8 januari onveilig seks gehad waarna ik een morning after pil heb genomen. Volgens de Flo app was dit wel rond mijn eisprong (kwam ik pas later achter), maar ik weet dus niet precies wanneer deze is geweest. Heb wel de morning after binnen 24 uur genomen.

  Sinds 15 januari begon ik zwangerschapssymptomen te krijgen, er was dus angst dat ik misschien zwanger zou zijn. De kans is natuurlijk klein maar heb wel meerdere keren vorige week getest: allemaal negatief. Gister ben ik ongesteld geworden, mijn cyclus is regelmatig en het kwam ook op de verwachtte dag. Het duurde wel even voordat het doorzette en normaal heb ik dan ook echt de hele dag krampen en rugpijn maar dit viel best mee.

  Vandaag had ik een afspraak staan om een spiraal te zetten omdat ik dus geen kinderwens heb en gewoon zonder condoom met mijn partner wil vrijen. Tijdens de afspraak ging de gynaecoloog (naderhand kwam ik erachter dat zij in opleiding was) een echo doen en toen zag ze vocht in mijn baarmoeder. Ik was natuurlijk meteen geschrokken omdat ik er vanuit ging dat ik niet zwanger kon zijn i.v.m. de bloeding die ik nu heb + negatieve testen. Ze zei dat als mijn testen negatief waren ze zich geen zorgen maakte en heeft hem toen geplaatst. Uiteindelijk gaf ik aan toch wel een beetje ongerust te zijn dus heb ik daar ook een test gedaan (met urine). Na ongeveer een minuutje zei ze dat ie negatief was, gooide hem weg en sloot het gesprek af.

  Nu ben ik toch nog best wel ongerust omdat ik dus de symptomen sinds de 15e nog steeds heb. Mijn moeder raadt aan om morgen te bellen voor een bloedtest, maar ik vraag me af of er hier iemand is die ook zoiets heeft meegemaakt? En of vocht in de baarmoeder ook iets anders kan zijn dan een zwangerschap? En is het überhaupt mogelijk dat zo’n test negatief is maar je toch wel zwanger blijkt te zijn?


  MommyRoosje
  Bijdrager
  #10401497 Quote

  Vocht kan ook afhankelijk zijn van jouw cyclus hebben ze mij eens verteld. Maar als je twijfelt, kun je altijd bellen voor een bloedtest. Het kan maar helpen om zelf rust te vinden.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct