Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vocht uit tepel

 • Auteur
  Berichten

 • Laurie Bakker
  Bijdrager
  #10396710

  Hey hey,

  Ik ben laurie nu 23 weken zwanger en ik word wakker met lekkende tepels het is een beetje gelig en als ik erin knijp komt er steeds meer uit. Het is zelfs zoveel dat er natte plekken in mijn bed liggen. Ik ben helemaal in paniek. Iemand ervaring hiermee??

  Mvg laurie


  Boterbloempje
  Bijdrager
  #10396713 Quote

  Geen zorgen dit it is een heel normale reactie. Je borsten zijn zich klaar aan het maken om borstvoeding te kunnen maken. Dit is colostrum, het begin van moedermelk waar heel veel belangrijke stoffen voor je kindje in zitten. De een heeft er nauwelijks, geen last van tijdens de zwangerschap, de ander wel. Zelf heb ik er geen last van gehad tijdens mijn zwangerschap, maar lekte dan weer regelmatig na de bevalling en dan vooral ‘s nachts. Goede zoogcompressen zorgen ervoor dat je droog blijft.

  #10396718 Quote

  Je lichaam maakt zich alvast klaar voor de borstvoeding, fijn toch 🙂
  Lukt niet bij iedereen namelijk. Maar idd goed droog houden met zoogkompressen. Vervangen als ze vochtig zijn. Ik vond die van het kruidvat fijn.

  #10396732 Quote

  Je melkproductie komt op gang ♥️


  RJKB
  Bijdrager
  #10396783 Quote

  Ik ben 11 weken en nu zit er al elke ochtend een beetje aangekoekte melk op mn tepels. Lang leve de melkproductie! Geniet ervan:)

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct