Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vochtverlies 3

 • Auteur
  Berichten

 • EvdB
  Bijdrager
  #10590397

  Hoi,

  Ik ben nu bijna 35 weken zwanger en merk dat het vaak vochtig voelt tussen mijn benen. Bij een eerdere zwangerschap zijn mijn vliezen gebroken en leek het echt voortdurend alsof ik echt aan het plassen was. Zo erg is het niet, het is alleen vochtig, waardoor ik soms mijn ondergoed moet wisselen. Kan het vruchtwater zijn? Ik kan natuurlijk de verloskundige bellen, maar het is niet echt voldoende om op te vangen of iets dergelijks, weet ook niet zo goed wat zij dan zou kunnen doen….
  Misschien iemand bekend hiermee?


  Tesssa
  Bijdrager
  #10590401 Quote

  Klinkt als afscheiding. Dat kan, zeker aan het einde van je zwangerschap, veel en dun (waterig) zijn. Precies zoals je beschrijft. Veel, maar niet genoeg om op te vangen. 


  RS
  Bijdrager
  #10591469 Quote

  Zou alsnog wel even overleggen met je vk beter zekere voor onzekere


  PM
  Bijdrager
  #10592194 Quote

  Even contact opnemen om het te laten testen.

  Klinkt misschien gek maar ik kreeg tip van de verloskundige om een boterhamzakje in mijn ondergoed te leggen (gewoon gesloten en plat). Het zit even raar maar het vocht blijft een beetje drijven op het zakje.

  Als het lukt om wat op te vangen kan je er ook even aan ruiken, vruchtwater ruikt wat zoetig. 

  Mijn advies is echt, liever een keer teveel laten testen dan niet. Als het wel zo is wordt je in de gaten gehouden en/of je krijgt tips en adviezen mee waar je op kan letten. Het is gewoon zorgen voor jezelf en je kindje

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct