Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Voeden op tijd???

 • Auteur
  Berichten
 • #10454008

  Hallo,

  Ik geef mijn zoontje altijd voeding wanneer hij vraagt hoeveel flessen hij per dag eet hou ik dan niet bij. Is het beter om op vaste tijden te voeden of op verzoek van baby?

  #10454015 Quote

  Ik heb altijd op verzoek gedaan. Uiteindelijk krijg je vanzelf een ritme en weet je ongeveer wanneer je zoon of dochter voor een voeding komt. Natuurlijk verandert het wel eens, maar daar pas je je weer op aan.


  Bezig bijtje
  Bijdrager
  #10454022 Quote

  Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat op verzoek beter is!


  JanuariMama
  Bijdrager
  #10454039 Quote

  Ik dacht ook dat op verzoek altijd beter was, tot ik merkte dat het onze dochter (en ons dus uiteindelijk ook) meer rust gaf om op de tijd te voeden.. Het verschilt dus heel erg per kind is mijn mening!


  Meisie
  Bijdrager
  #10454069 Quote

  Hangt er een beetje vanaf hoe oud je kindje is denk ik. Zodra het slapen wat meer ritme krijgt, merkte ik dat de voedingen ook dagelijks rond dezelfde tijd uit kwamen. 


  WBM
  Bijdrager
  #10455306 Quote

  Ik doe een beetje van beide 😁 om de 4 uur, maar dit is zeker niet altijd het geval soms eerder of een klein flesje tussendoor als de tijden niet uitkomen met bijv. Bedtijd of einde schooltijd van de oudste. Dusja gewoon doen wat voor jezelf werkt en uitproberen.

  Lees ook: Voedingsschema baby: het eerste jaar

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct