Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Voeding en fles

 • Auteur
  Berichten

 • Lotusbloempje
  Bijdrager
  #10210133

  Onze dochter van 3.5 week krijgt nu hero comfort plus. Wij zijn allleen erg zoekende naar een juiste fles voor deze voeding. De voeding is erg dik en schuimt ook. We hebben dr brown, avent en difrax geprobeerd. Difrax vinden we niet fijn. Avent gaat goed qua schuimen maar daar pakt ze de speen niet goed van. En dr brown gaat de voeding onwijs van schuimen en blijft er veel achter in de fles. Vooral het laatste gedeelte moet ze veel moeite voor doen. Wat is jullie ervaring en hebben jullie tips? 

  #10210136 Quote

  Beide soorten spenen geprobeert van Avent?

  Ze hebben de naturel en die andere waarvan ik de naam zo gauw niet weet..

  #10210143 Quote

  Onze dochter krijgt die voeding ook. wij gebruiken de difrax fles maar met een grotere speen  nl nr 2. De voeding is te dik voor een nr 1 speen.

  Wij doen het water in een glas verwarmen in de magnetron,  dan per 2 schepjes de poeder erin,  roeren met een vork en de volgende schepjes erin.  Zo krijg je de minste klonters en luchtbellen erin, waardoor je dus ook minder krampjes en boertjes veroorzaakt.

  #10210145 Quote

  Hoi

  Volgens mij passen er ook spenen van andere merken op de Avent fles even google n t verschilt of je de classic of naturel hebt 


  Lotusbloempje
  Bijdrager
  #10210209 Quote

  Bedankt voor de reacties. Wij hebben inderdaad al verschillende spenen op verschillende Flessen geprobeerd. Helaas nog geen perfecte combi gevonden. 

  Het is inderdaad wel een tip om eerst het water te verwarmen en dan per 2 schepjes te roeren. Gaan we proberen! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct