Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Voeding Indikken En Krampen

 • Auteur
  Berichten

 • gebruiker298762
  Bijdrager
  #10198040

  Goedemiddag..

  Ons zoontje van donderdag 6 weken is een reflux mannetje..hij krijgt nexium maar spuugt erg en word er ook wakker van,we hebben het idee dat hij last heb van de voeding die omhoog komt,ook 2 uur na de voeding komt er nog terug…we hadden nu hero nutricense comfort gegeven maar na die fles kreeg hij een enorme krampen aanval,dus dit doen we niet meer,want dan Gaan we van de regen in de drup..nu twijfel ik over miss een schepje nutriton bij zijn eigen hero standaart te doen maar ik lees ook hier veel kramp verhalen over..wie heeft er ervaring,kreeg jullie kindje er meer kramp van of niet?

  Wie weet waarneer de ergste krampentijd over is?ik lees dat het rond 6 weken een piek is maar waarneer word dit weer minder? 

  Groetjss 

   


  Bobbie
  Bijdrager
  #10198047 Quote

  Wij gebruiken ook nutriton. Had niet het idee dat de krampen erger werden. Maar toen zaten we al in de piek. Mijn zoontje dronk heel gulzig en nam daardoor veel lucht mee. Nu met nutriton gaat dit beter. Mischien moet je beginnen met een klein beetje en dan om de fles een schepje nutriton? 

   


  W83
  Bijdrager
  #10198053 Quote

  Een baby heeft 2 weken de tijd nodig om aan nieuwe voeding te wennen. We gingen van hero standaard naar hero comfort na twee weken waren de krampen echt helemaal weg. We gebruikte ook infacol voor de krampjes.


  gebruiker298762
  Bijdrager
  #10198054 Quote

  Piek is 6 weken toch?


  Mirreltje
  Bijdrager
  #10198057 Quote

  Piek was bij ons tussen 5 en 10 weken 🙁 dus kan nog wel even duren voor het minder wordt helaas …

  #10198069 Quote

  Bij overzchakeling in voeding staat ongeveer twee weken wentijd. Wij gebruiken ook nutriton en ze heeft er enige last van gehad. Na twee weken was dit over en zijn we de balans tussen rustige darm en niet spugen gaan opzoeken. We gebruiken nu 2 schepjes op 6 schepjes nutrilon en 180 water. Nu we met oefenhapjes zijn begonnen was het weer even schakelen voor de buik. Dat lijkt nu minder te worden. Je ontkomt er niet aan. Even volhouden en je kleine vertroetelen. Op langer termijn heb je er beide plezier van.

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen
  #10198073 Quote

  Heb je al orthica orthiflor pro-biotica geprobeerd tegen de krampjes? Bij ons heeft dat enorm geholpen. Ook veel slapen in de draagdoek waardoor de voeding uren lang kon zakken hielp wel.

  Hier wss het bij ongeveer 10 weken wel over de echt vervelende krampjes. 


  gebruiker298762
  Bijdrager
  #10198118 Quote

  Ja orthiflor hb ik..maar de krampen werden heftig vandaag na 1 fles van comfort…hij kreeg deze om 12 uur en de hele middag en nu nog onrustig,normaal is hij niet zo onrustig..kan natuurlijk toeval zijn maar das wel heel toevallig..normaal slaapt hij in de box op zijn buik wel redelijk tot hij spuugt maar nu was niets goed..ik hoop dat hij morgen weer een beetje de oude is want ga de comfort niet meer geven..wil graag voor hem het spugen minder vervelend maken maar als dat betekend dat hij dan zoveel last van kramp heeft is het voor hem nog vervelender…daarom vroeg ik miss nutriton in onze eigen voeding?de ervaringen? 


  pegg
  Bijdrager
  #10198217 Quote

  Onze zoon is vandaag 9 weekjes oud en krijgt nu denk 1,5 week dat verdikkingsmiddel door zijn flesvoeding… vanwege reflex hij spuugde ook nog zijn eten tot 3 uur na zijn voeding uit..  en elke keer zich verslikken vreselijk..

  sinds hij dit krijgt door zijn eten moet ik zeggen spuugt hij haast niet wel laat hij meer scheetjes als normaal  … tegen krampjes geef ik in ochtend en avond voor zijn voeding nog infacol ( als ik het goed schrijf) ik weet niet of hij hier door meer krampjes heeft gekregen als dat hij dan had… 

   

  ik heb de wijkverpleegkundige toen gebeld van consultatie bureau voor tips en die zei dit te geven door zijn voeding … die zei ene baby reageert er anders op dan de ander..een kan dan goed van poepen ander kost het wat meer moeite ..

   

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct