Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Voedings-bh

 • Auteur
  Berichten
 • #10336645

  Dag allemaal,

  Een paar vraagjes over voedings-bh’s 

  Hebben jullie tips welk merk fijne voedings-bh’s heeft en in welke winkel je goed geholpen en geadviseerd wordt?

  En hoeveel bh’s heb je ongeveer nodig? 

  En wat zijn kenmerken van de bv die jullie wel of niet zouden aanraden? (Voorgevormd, beugels, etc).

  Dank alvast voor jullie reacties!


  Niekje-
  Bijdrager
  #10336649 Quote

  Ik had geen BH, maar een voedingstopje. Ik had hem zonder beugel, omdat ik had gelezen dat deze de melkkanalen kunnen afklemmen en zo een borstontsteking kunnen veroorzaken. Of dat echt zo is, geen flauw idee, maar ik heb geen borstontsteking gehad.

  ik had onderstaande van de Lidl. Ik vond ze erg fijn en heb ze bijna een half jaar gebruikt tot ik stopte met borstvoeding. Ik had ook nog twee bh’s, maar die heb ik bijna niet gebruikt.

  Ik droeg namelijk al snel m’n gewone t-shirts weer en met een BH zat ik in m’n blote buik. Met een topje aan was alles nog bedekt, behalve m’n borst. Ik had er twee en dat vond ik meer dan genoeg. De ene aan en de andere in de was. In het begin gebruikte ik zoogcompressen tegen het lekken.

  https://www.lidl-shop.nl/ESMARA-Lingerie-2-dames-voedingstops-XL-48-50-Donkerblauw-gestreept/p100271021009?mktc=shopping&gclid=CjwKCAjwxev3BRBBEiwAiB_PWMu4ZMlPhtGwbgJQquS3WGfbRJmOaYGKfygRcAfI4CSrJ4KuKMJ4MBoC4H4QAvD_BwE&dt_dynco=0A176D169D8ADA79A2C9B5B601AECDD6

  Succes!


  Nodes
  Bijdrager
  #10336661 Quote

  Het ligt eraan welke maat je hebt. Ik heb zelf een behoorlijke maat. Dus dan is ondersteuning wel heel fijn. Topjes en beugelloos zijn bij mij geen gezicht en breken m’n rug iig.

  Ik heb ze van het merk anita en ben daar heel blij mee! Dus met beugel en zacht voorgevormd zeg maar. Heb er 2 en dat is echt wel genoeg. En heb ze gewoon via internet besteld 


  gebruiker482178
  Bijdrager
  #10336674 Quote

  Ik heb bh’s van de Lidl. En ook de topjes. Alleen de topjes ondersteund echt niet voldoende bij een grotere cupmaat.. Ik heb 4 bh’s en 4 topjes en ook wat voedingsshirts. Vanwege de grotere cupmaat die ik nu heb, passen mijn gewone shirtjes nog niet goed..

  #10336688 Quote

  Ik had voedingsbeha’s van Noppies. Heb wat kleinere borsten, en vond die beugel dan erg fijn. Is ook wel beetje wat je vooraf gewend bent.  Drie/vier stuks, je lekt nog wel eens dus dan ist fijn om wat voorraad te hebben. Ik vond voorgevormd prettig omdat je dan toch ook minder snel doorlekt, al gebruik je van die pads, je wilt niet weten waar het soms allemaal door heen komt. 🙂

  En zeker ook hempjes, ter vervanging van je gewone hemd, anders moet je die ook naar beneden trekken. Die ook voor snachts. Als ik de bh snachts aanhield kwamen er nog wel eens harde plekken in mn borst. Maar verder nooit last gehad van borstontsteking oid. Totaal 10 maanden borstvoedig gegeven. 


  BenB
  Bijdrager
  #10336707 Quote

  Ik had ze van de Bonprix, maar eerlijk gezegd deed ik borstvoeding net zo makkelijk met een gewone bh

  Lees ook: Alles over doorslapen

  MammieSammie
  Bijdrager
  #10336713 Quote

  Ik heb ze van bon prix. zijn erg fijn. Zonder beugel en 4 stuks in totaal.  


  Aatje
  Bijdrager
  #10336761 Quote

  Ik heb ze van noppies, voorgevormde en met beugel. Ik heb een flinke cup en vind voedingsbh’s zonder beugel en niet voorgevormd echt geen gezicht :(. Deze van noppies komen qua hoe het er uit ziet het dichtst bij de bhs die ik eerder ook altijd droeg.


  MariekeSep
  Bijdrager
  #10336798 Quote

  Ik had twee voedingsbeha’s van Prenatal en één van Cache Coeur (de Illusion). Die laatste was de beste aankoop ooit. Zat zo heerlijk en makkelijk in gebruik. Daaroverheen voedingstopjes van de Lidl.

  Ik kon geen beugel o.i.d. verdragen die maanden dus ik zou dat afraden maar dat is natuurlijk persoonlijk!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct