Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Voedingsbh Maat

 • Auteur
  Berichten

 • Soummayaaa
  Bijdrager
  #10223294

  Dames ik beval eind augustus en ben van alles aan het kopen, k weet alleen niet welke maat bh ik moet kopen, ben van plan om borstvoeding te geven. Hoe groot worden ze meestal? 1 of 2 cups groter ik heb geen idee. 

  Share your ecperience


  Niempje
  Bijdrager
  #10223331 Quote

  Hoi,

  Spannend! 🙂

  Ik had hele fijne voedingsbh’s, veel steun maar uiteraard wel zonder beugel. Op Zalando, Cache Coeur je hebt ze in het wit, grijs en zwart.
  Maat XL had ik toch zeker wel nodig met cupmaat 80 E :’)


  Niynti
  Bijdrager
  #10223348 Quote

  De eerste dagen zijn je borsten echt gìga, het is dan wel fijn dat je wat (goedkopere) voedingsbeha’s hebt liggen. Ik ging van een kleine B naar D-cup en na alle stuwing van de eerste dagen naar een C-cup. Ik heb mijn man er in de kraamweek op uitgestuurd om nog wat fijne beha’s aan te schaffen 😊 degene die ik al had zaten namelijk helemaal niet lekker en de omvangmaat klopte ook niet (meer). In de loop van het jaar weer andere gekocht, want je borsten blijven veranderen adhv hoeveel je kindje drinkt. Je kan ze in je kraamweek of erna ook nog makkelijk online bijbestellen als je dan een inschatting kan maken van je cupmaat 😉 succes met de laatste loodjes!


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10223431 Quote

  Ik had uiteindelijk een paar goedkope van de prenetal voor de eerste weken. Deze had ik in de maat gekocht die ik 2 weken voor de bevalling had en zaten gelukkig nog  een iets ruim bij de cup, wat wel fijn was de eerste dagen en weken met de stuwing enzo. Na een paar maanden had ik alweer een cupmaat minder en toen weer paar nieuwe gehaald. 

  Koop er niet teveel, als je eenmaal weet of de maat goed is kun je heel makkelijk bijbestellen of iemand ze laten halen. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct