Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Voedingsbh

 • Auteur
  Berichten

 • Huismus
  Bijdrager
  #10388781

  Iemand de tip voor een goede Voedingsbh? Ik had bij mijn zoontje toen die van noppies, alleen bij deze merkte ik dat na verloop van tijd de cupvorm slapper werd. Ik heb een redelijk grote cupmaat, dus moet wel goede ondersteuning hebben.
  Dus als jullie een fijne Voedingsbh weten, let me know. 🙂


  Bo-Belle
  Bijdrager
  #10388828 Quote

  Ik heb ook een vrij grote cup(80i) en heb mijn voedingsbh gekocht bij een winkel die gespecialiseerd is in grote maten (farfallina). Wel pas een week na de bevalling gekocht maar zat wel top. 

  Inmiddels draag ik weer mijn gewone bh, discreet voeden met enorme tetten lukt mij toch niet haha dus ik trek me nu gewoon even terug op een rustige plek en dan heb ik niet perse een voedingsbh nodig.


  CvdLB
  Bijdrager
  #10388838 Quote

  Ik heb zelf een voedingsbh aangeschaft van Anita en heb maat 80h. Wel pas besteld na de bevalling.

  Helaas is deze niet voorgevormd, maar verder ben ik wel tevreden. 

  Nu weer 36 weken zwanger en ze kunnen ook deze ronde waarschijnlijk nog mee (of mijn borsten moeten nog een spurt maken), dus ik lees ook nog even mee voor andere tips.

  Ooh en in aanvulling op Bo-Belle, ik voedde ook niet perse in het openbaar, maar doordat ik best lang op 8 tot 9 voedingen heb gegeven vond ik het toch wel een meerwaarde hebben. 


  Huismus
  Bijdrager
  #10388892 Quote

  Oke dank!! Ga er eens naar kijken

  #10388899 Quote

  Ik hou er ook niet zo van om open en bloot te voeden in het openbaar. Daarom knoop ik altijd een grote doek (1.20×1. 20) met het puntje bovenin aan mijn bh bandje en de hele doek over mijn borsten en buik, dan verstop ik mijn zoontje eronder. Zie je niks van!


  Cardiozuster
  Bijdrager
  #10389208 Quote

  ik heb ‘m van noppies geloof ik maar wel gekocht na de bevalling (2 weken nadien ongeveer) op advies van Prenatal tijdens de zwangerschap omdat je borsten nog flink kunnen groeien dus de maat lastig vooraf te voorspellen valt

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct