Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Voedingsbhs Grote Maten

 • Auteur
  Berichten
 • #10548913

  Ik ben 32 weken nu en draag cup 80H (normaal 75F). Heb al verschillende voedingsbeha’s uitgeprobeerd maar ze zijn allemaal nu al te klein of bieden te weinig steun. Wie heeft tips?


  Bo-Belle
  Bijdrager
  #10548929 Quote

  Oh herkenbaar! Ik ga zelf naar een speciaalwinkel in Rosmalen: farfallina. Ik had tijdens de borstvoeding 80i geloof ik. Je wordt goed geholpen en kundig advies! 


  Pinkyblue
  Bijdrager
  #10548990 Quote

  Super vervelend en herkenbaar. Ik heb nooit echt een fijne kunnen vinden. Bij de middelste had ik op aanraden die van anita. Maar buiten dat ze net niet lekker ondersteunde, gingen ze ook binnen no time kapot.

  Ik had nu tussen de zwangerschappen de bh van miss Mary gekocht. Die gebruik ik nu gewoon. Moet alleen m’n mouw en bandje af doen, maar dat gaat best. Kan in mijn maat al amper gewone bhs vinden, voedingsbhs heb ik opgegeven


  Cvdpluijm
  Bijdrager
  #10549000 Quote

  Ik heb cup f was ook altijd een probleem ik droeg altijd sport bh tijdens de zwangerschap tijdens borstvoeding had ik er 1 kunnen vinden en die droeg ik altijd in de avond met de hand wassen en dan volgende ochtend weer aan als hij droog was.


  Marmara
  Bijdrager
  #10549004 Quote

  Ik kocht ze bij Bonprix!

  #10549021 Quote

  Farfallina ga ik opzoeken, dank! Bonprix gaat helaasaar tot cup G, zit nu al op H dus dat wordt hem niet.

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10549023 Quote

  Heel herkenbaar…wat een vermoeiende zoektocht he! Ik heb uiteindelijk een PrimaDonna gekocht. Daar heb ik altijd mijn bh’s van en zij hebben sinds een jaartje ook voedingsbh’s. Cup viel iets kleiner dan bij mn gebruikelijke maat. (90G)
  Kost wel weer wat…..helaas zijn er in onze cups bijna geen goedkopere. Succes!


  LizzieJ
  Bijdrager
  #10549906 Quote

  In Rotterdam zit een winkel van SuperBra. Hier word je heel goed geholpen om een passende bh te vinden en kunnen ze van de meeste standaard bh’s zelf een voedingsbh maken. 


  Lievelott
  Bijdrager
  #10554191 Quote

  Ik vind die van de livera heel fijn! Gaat tot cup G, maar bij mij viel bij mij viel hij groter dus kon zelfs een cupmaat kleiner dan gewone BHs.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct