Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Voetenzak In Maxi Cosi

 • Auteur
  Berichten

 • Ellytje
  Bijdrager
  #10274339

  Vraagje, wij hebben een nuna kinderwagen gekocht en hier zat standaard al een voetenzak bij. Nou kregen we met een actie ook korting op een maxi cosi dus die hebben we er ook direct bijgenomen. 

  Ik vraag me nu af of en hoe we die voetenzak ook in de maxi cosi kunnen bevestigen voor als we het kindje van het ziekenhuis naar huis mee moeten nemen. Het is natuurlijk winter en koud. Er zit in onze maxi cosi zo’n verkleiner, hoe kan ik hier nou die voetenzak nog in bevestigen? Hoe deden jullie dat? Ik kan er natuurlijk ook gewoon een dekentje overheen leggen.


  Mirreltje
  Bijdrager
  #10274348 Quote

  Ik had een Wikkeldekens die in de maxi cosi kon. En later een aparte voetenzak in de maxi cosi. Dus een andere dan die van de wandelwagen. Het is zonder warme dekentjes echt te koud voor buiten inderdaad 


  Happybee
  Bijdrager
  #10274350 Quote

  Ik heb een aparte voetenzak voor de maxicosi. Verkleiner kun je er uit halen, voetenzak bevestigen en dan de verkleiner weer in de voetenzak bevestigen. Succes 🙂 


  Famkeh
  Bijdrager
  #10274374 Quote

  ik had ook een fleece wikkeldeken in de maxicosi toen meneer nog heel klein was. Nu met 8 maanden, krijgt hij een fleece vestje aan in de auto, extra dikke sokken en een dekentje er overheen. Wij hadden de maxicosi echt alleen in de auto, haalden deze er niet uit. Voetenzak heb ik bij beide kids niet nodig gehad in de auto.

  Voor de buggy en fietskar vind ik een voetenzak wel ideaal!

  #10274400 Quote

  Wij hebben een filmpje van een babyzaak gevolgd op youtube en het is precies zoals Happybee zegt. 


  Ellytje
  Bijdrager
  #10274457 Quote

  Gelukt! Thanks!

  Lees ook: Zwanger, en nu?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct