Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Voetje naar binnen gedraaid met lopen

 • Auteur
  Berichten
 • #10419634

  Hallo allemaal,

  Ons dochtertje van bijna 1,5 jaar loopt al sinds ze een jaar is als de kievit. Haar voetjes waren van begin af aan al wat naar binnen gedraaid. Wat normaal is wat ik zo lees op internet. Maar sinds een maandje zien we dat haar rechtervoet best naar binnen is gedraaid. Haar linkervoet staat wel goed. Is dit herkenbaar bij jullie? Komt dit vanzelf goed of is misschien meer hulp nodig? 


  Loethe
  Bijdrager
  #10419641 Quote

  Heb je gecontroleerd of de schoentjes niet te klein zijn? Dan gaan ze met de voetjes naar binnen lopen. Maar misschien is dat het niet hoor 🙂


  Caroline F
  Bijdrager
  #10419649 Quote

  Is dit zowel op blote voeten als met schoentjes aan? Of zie je dan verschil?

  #10419667 Quote

  Ja zowel met blote voeten als met schoenen. Al loopt ze met schoenen iets meer naar binnen. Het lijkt wel de juiste maat te zijn. Volgende keer ga ik er extra naar kijken

  #10419789 Quote

   

  Ik zou persoonlijk meteen een afspraak maken met de kinderfysio. Onze kinderen zijn al wat ouder en hebben eigenlijk voor de gekste dingen veel baat gehad bij hen. Gewoon doen, het geeft al veel rust als je zeker weet of iets wel of niet hoort of normaal is. Ook het cb laten meekijken is een optie. 


  Caroline F
  Bijdrager
  #10420172 Quote

  Laat het idd gewoon eventjes nakijken door het cb of een kinderfysio. Wellicht gaat het vanzelf over, maar dan kunnen ze je in ieder geval geruststellen of helpen als nodig.

  Lees ook: Slaapritueel: 1 tot 3 jaar

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct