Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Volgens diverse testen niet zwanger maar mijn borsten maken wel melk aan?

 • Auteur
  Berichten

 • gebruiker868657
  Bijdrager
  #5697458

  Heb een bloedtest gehad een urine test en daar komt uit niet zwanger maar mijn borsten maken wel melk aan en ik ben misselijk en moe en emo en mijn huisarts heeft letterlijk gezegd ik weet niet wat het kan zijn… wat nu? Help..  


  G-G
  Bijdrager
  #5697480 Quote

  Hoi!

  Hmm, lastig zeg. aan de symptomen te lezen zou je inderdaad kunnen zeggen dat je wellicht zwanger bent. Maar misschien heeft je lichaam nog niet genoeg hCG aangemaakt, daardoor kun je zien met de test of je zwanger bent of niet. Wanneer ben je weer het laatst ongesteld geweest? Heb je normaal gesproken en regelmatige cyclus? Ik snap je onzekerheid wel hoor, wij zijn vorig jaar December begonnen met proberen zwanger te worden, en de maanden daarna deed mijn lichaam ook zo anders, en heb ik ook enkele keer getwijfeld of ik zwanger was, terwijl ik dat niet was. Totdat ik op een dag niet ongesteld werd, toen was het pas echt raak, maar mijn lichaam deed echt niet anders dan de maanden daarvoor. Alleen zei mijn intuïtie dit keer anders. Diep van binnen weet je het wel.

  Ik zou gewoon over enkele dag nog eens gaan testen, als je nog steeds dezelfde klachten hebt. Soms heeft je lichaam nog even wat meer tijd nodig.


  gebruiker868657
  Bijdrager
  #5698013 Quote

  Ben op dit moment weer ongesteld en nog steeds geef ik melk ik weet ’t gewoon niet meer….

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct