Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Voor een 2e kindje :-)

 • Auteur
  Berichten

 • Infinity
  Bijdrager
  #10286856

  Hi allemaal,

  Tijdens de feestdagen hebben man en ik de wens uitgesproken voor een 2e kindje te gaan! 😊Helemaal blij! Vlak erna met de pil gestopt met einde strip om m’n lichaam zelf de boel te laten reguleren. 

  Op dit moment gebruik ik vanwege 2 medische (niet ernstige) ingreepjes tijdelijk medicatie dus we wachten nog even met het daadwerkelijk ervoor gaan tot ik hier vanaf ben om zo min mogelijk risico te lopen. 

  Bij de eerste was m’n cysclus na het stoppen met de pil na 1 menstruatie alweer op de rit en de ronde erna al zwanger…hoeft nu natuurlijk niet weer zo te zijn.

  Heel benieuwd of het ons opnieuw gegund is zwanger te worden… We zijn al trotse ouders van een lief ventje van 4 😍


  Carly
  Bijdrager
  #10287375 Quote

  Oh wat leuk! En spannend. 🙂 Moet je die medicatie nog lang slikken? 


  Infinity
  Bijdrager
  #10288112 Quote

  Zeker spannend Carly! 🙂 Ik heb een aantal weken diclofenac moeten slikken, deze week bouw ik af en dan stoppen. Aangezien het de vruchtbaarheid niet echt bevorderd + mogelijke riciso’s, toch maar zekere voor ’t onzekere genomen en nog even gewacht. Anders had het afgelopen dagen ‘gekund’ zeg maar. Gebruik het verder nooit en de apotheek gaf aan dat het bij incidenteel (en wat is dan incidenteel…) gebruik wel kon, maar was er toch wat huiverig voor. 

  Jij deze week naar de gynecoloog las ik? Geen ervaring in zo’n situatie, maar als ik de reacties/ervaringen onder je bericht lees zou ik me niet al te druk maken en rustig afwachten. Hopelijk is het jullie binnenkort gegund om zwanger te worden! 

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct