Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Voorbereiding Ivf Icsi Behandeling

 • Auteur
  Berichten
 • #10546817

  Hallo iedereen!

  Wij gaan over 2 weken eindelijk starten met onze icsi traject. Heel spannend allemaal! Ik vroeg me daarom af of jullie wat hebben gedaan om je lichaam een beetje voorbereiden op dit traject. Ik slik al een maand foliumzuur maar hebben jullie tips waar ik nog meer aan zou kunnen denken?

  Groetjes,

  Rose x🌹


  Zwindo
  Bijdrager
  #10546818 Quote

  Goed veel water blijven drinken tijdens dit traject helpt om mogelijke overstimulatie te voorkomen. Zelf koop ik flessen bronwater zodat ik weet hoeveel water ik binnen krijg en vind het lekkerder als gewoon kraanwater.
  Zelf slik ik multivitamine mama met actief foliumzuur. Ik loop zelf heel veel met dikke sokken om mn voeten warm te houden (zelf ook last van een warme baarmoeder). Zelf een studie ooit gelezen over dat avocado’s kunnen bijdragen aan het slagen van een terugplaatsing dus meestal eet ik een halve avocado per dag vanaf de punctie daarvoor ook vaak wel maar in mindere mate.
  Ik zit op het forum onder het onderwerp dames die al langer wachten met een groep meiden die in trajecten zitten. Worden ook geregeld tips gedeeld. Je kan altijd daar aansluiten mocht je willen.

  #10546820 Quote

  Dankjewel voor het reageren en je tips! Ik zal zeker even kijken naar het forum.

  #10546836 Quote

  Succes!
  Zelf heb ik geen bijzondere andere dingen gedaan wat ik al deed. Gezond eten, geen drank. Persoonlijk heb ik weinig tot geen last gehad van alle hormoonbehandeling. Hoop dat dit ook geldt voor jullie.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct