Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Voornamen Betekenis Volgens Mens In De Straat 4

 • Auteur
  Berichten
 • #5720863

  Beste mama’s en papa’s,

  Ik, Jani W., ben studente psychologie. Voor mijn masterthesis voer ik  een onderzoek uit rond de betekenis van voornamen volgens de mens in de straat. Graag had ik 5 à 8 min. van jullie tijd gevraagd om mij te helpen met mijn onderzoek.

  Momenteel bestaan er meerdere boeken waarbij u de origine en/of de werkelijke betekenis van uw naam kunt achterhalen. Maar was roept uw naam op bij de mens in de straat? Welke ideeën en gevoelens roept uw naam op bij uw medemens? Dit is waar deze studie rond draait. A.d.h.v. een vragenlijst wordt er nagegaan wat de eerste woorden zijn die in u opkomen bij het zien van een naam. Het doel van deze studie is het samenstellen van een voornamenboek.

  Hoe werkt het?
  U krijgt telkens tien namen getrokken uit een dataset van meer dan 2000 namen. Per naam dient u drie woorden te geven die in u opkomen bij het lezen van de voornaam. Vervolgens wordt er per voornaam gevraagd of u iemand kent met deze welbepaalde naam.

  Link naar de vragenlijst:
  https://kuleuvenpsychology.az1.qualtrics.com/SE/?SID=SV_4TJu64YnT36XBFX

  Alvast bedankt!

  Mvg


  daphne rotterdam
  Bijdrager
  #5721488 Quote

  Wanneer moet dit onderzoek afgerond zijn? Heb het ingevuld ben wel benieuwd wat eruit komt. Vraag mij alleen wel af waarom jullie die bepaalde namen hebben gekozen voor het onderzoek?

  Groetjes

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct