Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Voorovergebogen Staan

 • Auteur
  Berichten

 • Ninamom
  Bijdrager
  #10480922

  Dag allen,

  Even vraagje, mijn kindje (bijna 10 maanden) kruipt niet, tijgert wel, maar wil eigenlijk alleen maar staan, aan de rand van te tafel. Als ze eenmaal staat, leunt ze beetje naar voren, met haar buik tegen de tafel aan, dus niet echt rechtop. Ze kan wel goed op haar benen staan. Kan ik er voor zorgen dat ze beter rechtop staat? Of is ze er gewoon nog niet toe aan staan? (Maar ze wil het erg graag, bijna niet te houden…) Het is mijn eerste kindje en ik weet niet wat “normaal” is.
  Groetjes!


  Lewis
  Bijdrager
  #10480925 Quote

  Dat klinkt voor mij normaal. Mijn dochter stond ook eerst zo. En ze werd gewoon steeds sterker. Ze kon steeds meer, waaronder goed rechtop staan. Met 1 handje vasthouden, vlakke hand tegen de muur en staan. Allemaal van die heel kleine vooruitgangetjes tussendoor. Het is al heel goed dat je kindje is gaan staan. En als ze zelf optrekt tot staan, lekker laten oefenen.

  Ik heb trouwens babyfotos van mezelf van toen ik net kon staan, en ik sta ook met mn buik tegen de salontafel voorover gebogen, bedenk ik me nu. 


  NasCar
  Bijdrager
  #10480928 Quote

  Mijn dochter deed precies hetzelfde. Ze begint net rechtop te staan. Het is gewoon even oefenen voor die kleintjes. Komt vanzelf nog wel 😊


  RomyVM
  Bijdrager
  #10480971 Quote

  Heel normaal, het duurt wat weekjes voordat ze echt rechtop staan. Mijn 2 dochters deden dit ook. Komt vanzelf goed!


  Lewis
  Bijdrager
  #10480987 Quote

  Mijn dochter ging trouwens ook een maandje na het staan pas kruipen en zitten. Alsof ze door het staan daar ook de kracht voor ontwikkelde. 


  Ninamom
  Bijdrager
  #10481113 Quote

  Heel erg bedankt voor jullie reacties! Stelt me erg gerust!

  Lees ook: Alles over doorslapen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct