Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Voorteken? Of het is “niets”?

 • Auteur
  Berichten
 • #10168774

  Ik ben 35 weken zwanger en sinds gisteren best wel buik en rugkrampen. Dan is het er weer, en dan is het weer even weg, en dan komt het weer terug. Soms best pijnlijk. M’n maag is ook echt aan het “legen” (diarree, sorry niet zo smakelijk😁). De baby is al een klein beetje ingedaald zei de verloskundige vorige week.. zijn er mensen die dit herkennen? 


  W83
  Bijdrager
  #10168798 Quote

  Kunnen indalingsweëen zijn. Die zijn bij de ene heftiger dan de bij een ander. Als ze naar een tijdje weer over zijn dan is er niks aan de hand. Merk je dat het echt lang door blijft gaan, dan zou ik de vk bellen. 


  paulina
  Bijdrager
  #10168799 Quote

  Hier hetzelfde verhaal met 35wk +1dag


  Magical
  Bijdrager
  #10168837 Quote

  Ik ben 33 weken zwanger en de baby is ook aan het indalen. Enkel gaat dit bij mij gepaard met forse steken in mn gat(sorry) 🙂 en pijn aan de onderbuik. Wat jij beschrijft lijkt eerder op voorweeen. 


  Sylvia83
  Bijdrager
  #10168839 Quote

  Bij twijfel je verloskundige bellen, daar zijn ze voor.

   


  Jantjee
  Bijdrager
  #10168855 Quote

  Helaas hier ook het zelfde zonder dat het gebeurd haha. Mijn moeder vraagt me steeds of ze wel een wijntje kan gaan drinken. Heb al een aantal dagen een soort van weeen (en ja ook buikpijn met al het smakelijke zoals hierboven is vermeld) maar er komt maar niets van! En ik kan me niet meer goed herinneren hoe ik me voelde toen mijn eerste ter wereld kwam! 🙈laatste loodjes duren gewoon te lang!

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10169011 Quote

  Hmm klinkt allemaal dus een beetje als het zelfde :)!  gelukkig een nachtje goed geslapen, vandaag maar weer even kijken, en anders bel ik de verloskundige!

  van mij wel het wel zover zijn 🙈. Ik ben zo benieuwd!! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct