Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vraaagje

 • Auteur
  Berichten

 • gebruiker993545
  Bijdrager
  #10586347

  Hoi mamas.

  Een vraagje. Wij zijn al bijna 2 jaar aan het proberen voor een derde kindje. We hebben in deze tijd heel wat pech gehad waaronder miskramen en ons dochtertje die vorig jaar helaas is overleden aan alle 3 de chromosoom afwijkingen.
  In de tussentijd heb ik in eerste instantie niks gedaan, wel toch de moed erin geprobeerd te houden om het te blijven proberen. Uit eindelijk heb ik het tijdelijk opgegeven en weer een spiraal laten plaatsen in mei dit jaar. Vergeleken met de vorige keer dat ik de mirenaspiraal had, had ik deze keer ontzettend veel klachten. Veel buikpijn, qua stemming en gevoel was ik mezelf niet meer, plotselinge bloedsverlies dat soort dingen. 14 september heb ik m eruit laten halen, omdat die inderdaad verkeerd bleek te zitten en heb besloten m eruit te houden en er toch weer voor te gaan. Het is er 14 september eruit gegaan en 15 september kreeg ik (althans daar gaan we even vanuit) mijn menstruatie. Deze was gewoon normaal, niks geks en gewoon 7 dagen zoals gewoonlijk. Nu zou ik dus weer ongesteld moeten worden, want zover ik begreep heeft een spiraal of het verwijderen hiervan geen enkel invloed op je cyclus, maar nu ben ik bijna een week over tijd. Heb 2 testen gedaan ene op de nod en ene 2 dagen later, maar deze waren beide negatief.

  Iemand een idee wat het zou kunnen zijn of die dit ook heeft gehad? Ik kan me namelijk niet herinneren dat ik dit ook had vorige keer toen ik de spiraal eruit liet halen.

  Groetjes,…

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct