Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vraag Aan Temperatuur Kenners

 • Auteur
  Berichten

 • LilaX
  Bijdrager
  #10476419

  Hi meiden.

  Ik heb afgelopen donderdag een positieve ovu test gehad, vrijdag ochtend ook nog en aan het einde van de middag was het negatief. Toevallig moest ik vrijdag ter controle langskomen bij de vk om te kijken of mijn bm leeg was in verband met miskraam in juli. Die was gelukkig helemaal leeg en ze zag idd dat ik aan het ovuleren was. Maar nu stijgt mijn temp dus niet.. hij blijft super laag.. 36,5 en mijn basale temp is 36,6/36,7. Vrijdag 36,5 zaterdag 36,4 zondag 36,7 maandag 36,5 en vanmorgen weer 36,5. Dit is toch gek? Heeft iemand ervaring dat het nog niet stijgt? Ik maak me er best druk om. Zaterdagavond heel veel steken gevoeld in mijn rechterlies dus dat zal de eisprong zijn geweest.

  Mijn vraag is dus of iemand ervaring heeft met een late stijging?   


  Paula’tje
  Bijdrager
  #10476453 Quote

  Hoi Lila,

  Kun je ook een tempkaartje toevoegen? Isde stijging anders dan je gewend bent na de ovulatie?

  Ik zelf heb een paar maanden geleden ook een keer geen stijging gehad. Volgens de huisarts was het dan dat de eisprong niet doorzette en het een cyste werd. Na twee maanden was mijn cyclus weer normaal.


  PippaLotta
  Bijdrager
  #10476602 Quote

  Ha!

  Je zou inderdaad wel verwachten dat je temp nu verhoogd is.. Misschien rare vraag maar is je afscheiding ook afgenomen? Dat is, samen met verhoging in temp, een teken dat je ei gesprongen is. Na de eisprong zie je minimaal 3 ochtenden een temp van 0.2 hoger dan je basale temp.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct