Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vraag Geen Kloppend Hartje 64 Dagen

 • Auteur
  Berichten
 • #10570517

  Momenteel ben ik op reis samen met mijn vriend voor 4a5maand. Ik ben bekend met pcos. En 5juni had ik een positieve zwangerschapstest in mijn handen. Meer dan 3 weken geleden was er een alleen een leeg vruchtzakje te zien. De arts dacht in Guatemala dat ik ongeveer 3a4 weken zwanger zou zijn. ( 1e dag van mijn laatste menstruatie was 29april 2022) waarschijnlijk late eisprong en late bevruchting.
  Gister in Costa Rica opnieuw een vaginale echo gehad, en de arts concludeerde dat ik 6+4 weken ben en dat er helaas geen kloppend hartje zichtbaar was. Wel een embryo. Hij vertelde dat dit niet goed is en uit gaat monden in een miskraam. Zijn er hier meer vrouwen die pas later een kloppend hartje te zien/horen kregen?

  #10570521 Quote

  Als je echt heel vroeg positief test, dan zou je ten tijde van de test op 5 juni minimaal 3 weken zwanger zijn geweest (je kan op zn vroegst een week na je eisprong positief testen, hoewel dat niet vaak voorkomt). Dan zou je nu dus 8,5 weken zijn. Misschien al wel verder, want je weet je cyclus niet precies. Als ze dan een kindje zien met de grootte van 6 weken zonder kloppend hartje dan is dat helaas geen goed teken. Ben bang dat het gestopt is met groeien ergens in tussen tijd maar dat je lichaam het nog niet afgestoten heeft


  MommyFaye
  Bijdrager
  #10570534 Quote

  Ik vrees ook dat het niet goed zit, maar omdat je zeker niet weet wanner de bevruchting etc was is het gewoon gissen tot er iets van bloed komt kijken. Sterkte en hopelijk komt het alsnog goed. Maar met deze gegevens kunnen we in principe niets


  ElsieJoy
  Bijdrager
  #10570578 Quote

  Volgens mij ligt er bij 6,5 weken ook ergens de grens dat ze bij dat formaat toch echt een hartslag moeten zien, iets kleiner kan het nog aan het opstarten zijn. Dat is wel gebaseerd op de kwaliteit van de apparatuur waarmee ze kijken uiteraard. Maar vanaf ongeveer die termijn kunnen ze met een echo zonder hartslag een miskraam vaststellen. Soms word je dan nog gevraagd om een week later terug te komen om te kijken of er echt geen hartslag en groei is geweest, mede omdat een kleine meetfout zo een paar dagen kan schelen in de termijn, maar ik vrees dat je inderdaad een miskraam kunt verachten, zeker in combinatie met de datum van je positieve zwangerschapstest.

  Heel veel sterkte in elk geval! 


  MommyFaye
  Bijdrager
  #10572056 Quote

  Hoe gaat het nu met je ?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct