Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vraag mbt inleiden zwangerschap

 • Auteur
  Berichten

 • Ellevd
  Bijdrager
  #10064014

  Hoi!

  Ik ben volgende week zaterdag 39 weken zwanger en omdat ik 2 gekneusde ribben heb en teveel pijnstilling moet slikken om de pijn te kunnen minderen willen ze me met 39 weken gaan inleiden.
  Nu moet ik as woensdag naar de gyneacoloog voor een gesprek over het inleiden. Nu was mijn vraag hoe snel na zon gesprek beginnen ze ook daadwerkelijk aan de inleiding is dat 1 dag 2 dagen ?

  Hopelijk heeft iemand een antwoord voor me😌

  Groetjes

  #10064211 Quote

  Ik lees ook even mee! Ik heb maandag het gesprek. Ik weet dat ze dan iig gaan kijken of de baarmoedermond week is en er eventueel al ontsluiting is. Dit is namelijk noodzakelijk om te kunnen inleiden. Maar wanneer ze daadwerkelijk gaan inleiden? 

  Succes trouwens! En ook met de bevalling, vooral met gekneusde ribben! Kijk je er een beetje tegenop?


  DanaH
  Bijdrager
  #10064312 Quote

  Hey,

  Toen ik ben ingeleid moest ik me de avond na het gesprek melden voor een ballon, op dat moment had ik 1 cm ontsluiting. Ze hadden verteld dat het wel lang kan duren en dat alleen een ballon misschien niet voldoende was, maar ‘s nachts viel hij eruit en konden m’n vliezen worden gebroken. Helaas was mijn zoon die nacht gedraaid en moesten ze hem eerst terugdraaien. Dat ging gelukkig heel makkelijk, daarna heb ik weeenopwekkers gekregen om hem naar beneden te duwen bij wijzen van spreken. Toen hij klem lag hebben ze m’n vliezen gebroken en is hij om 18.10 geboren.

  Alvast heel veel succes!


  SuSo
  Bijdrager
  #10064743 Quote

  Hoi!

  ik ben 2,5 jaar geleden door de verloskundige met 38,3 weken naar het ziekenhuis gestuurd. Ik heb een klein beetje last van zwangerschapsvergiftiging en was er helemaal klaar mee. In het ziekenhuis hebben ze besloten dat ik de volgende ochtend een tablet zou krijgen om de bevalling in te leiden. Omdat het m’n eerst was zeiden ze dat het wel dagen kon duren. Begin van de ochtend had ik al 3cm ontsluiting en braken ze mijn vliezen. Rond 8 uur is onze dochter geboren. 

   

  Hoop voor jou dat het ook zo snel gaat en je minder last gaat hebben van je ribben


  Boerenmama
  Bijdrager
  #10064868 Quote

  Ik zou bij uiterlijk 38 weken worden ingeleid ivm diabetes. 

  Maar omdat ik me al eerder slecht voelde en minder vruchtwater had, werd met 36+4 besloten het eerder te doen. Ik had toen al 2 vm ontsluiting. Uiteindelijk ben ik met 37+1 ingeleid, waarbij ze m’n vliezen hebben gebroken om 8 uur sochtends en uurtje laten kreeg ik weeenopwekkers. Om 15.30 is toen onze dochter geboren.

  Laat je even weten hoe het gesprek gaat? 

  Enne, vergeet niet dat jet zelf ook wat in te zeggen hebt 😉 als jij zo snel mogelijk wilt, zeg het ze dan! Meestal houden ze wel rekening met jouw wensen. Heel veel succes!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct