Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Vraag Over Zelfinseminatie

 • Auteur
  Berichten
 • #10612382

  Hallo,
  Ik ga binnenkort starten met zelfinseminatie met donorzaad. Nu vroeg ik me af of hier mensen zijn die daar ervaring mee hebben. Ik heb de spuitjes en potjes inmiddels in huis maar vraag me af of het niet heel onprettig/pijnlijk is om zo’n spuitje in te brengen. Ik kan me zo voorstellen dat ik op het moment supreme niet perse heel opgewonden ben. Wat zijn jullie ervaringen hiermee? Lukt het wel of gebruiken jullie bv conceive plus glijmiddel?


  Tesssa
  Bijdrager
  #10612396 Quote

  Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar waarom probeer je het niet gewoon een keertje voordat je echt gaan insemineren? Gewoon een leeg spuitje of anders met een beetje water erin.. Kan je even voelen hoe het is, dan kom je niet voor verrassingen te staan die 1e keer. 

  Succes! 


  Mammavantwa
  Bijdrager
  #10612401 Quote

  Zou gewoon even wat tijd voor jezelf nemen en beetje met jezelf spelen, want je hebt meer kans om zwanger te worden als je zelf ook klaarkomt. Dan trekt je vagina de zaadcellen naar binnen. En je kunt gewoon klein spuitje gebruiken van 1 ml. Die zijn nog kleiner als tampon. En als je evt inseminatie gaat doen omdat seks niet lukt. Dan kun je eerst oefenen met pellotes . Geloof dat ze zo heten, ga je van klein naar groter werken. Dan lukt het prima. 

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen