Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vraagje aangelsound

 • Auteur
  Berichten
 • #10419819

  hallo, 

  Ik ben 17 weken zwanger en heb sinds een paar weken de angelound in huis heb em ook paar keer gebruik 1 a 2 keer in de week en kon het hartje elke keer horen, gisteren wou ik nog een keer proberen maar er was helaas niks te horen meer, herkennen mensen dit?


  BenB
  Bijdrager
  #10419821 Quote

  Dit is helaas het nadeel van zelf klooien. Nogmaals proberen en als je echt geen hartje kunt vinden, dan de vk bellen. Waarom heb je de vk nog niet gebeld eigenlijk?

  #10419835 Quote

  Omdat het al in de avond was dacht kan dan daar niet meer terecht die dag dus bel vandaag gelijk 


  Wittechocola
  Bijdrager
  #10419836 Quote

  Ik bedoel dit alleen maar goed, maar ga alsjeblieft hulp zoeken.

  Het halve topic staat vol met jouw vragen. Wat natuurlijk geen probleem is, want als je vragen hebt, moet je die kunnen stellen. Maar dit is echt heel extreem. Mensen geven je advies, en je doet er vervolgens niks mee. 

  Bespreek alsjeblieft je zorgen met je verloskundige want dit is echt niet gezond. 

  En antwoord op jouw vraag, dat is idd het risico van het gebruiken van een angel sound. Dat de ene keer het hartje wel te horen is en de andere keer niet. 


  WBM
  Bijdrager
  #10419840 Quote

  Bij mij lukte het nooit om het te vinden dusja ik zou niet gelijk van het ergste uit gaan. Dat is het nou eenmaal met zo een apparaat, heb hem toen maar weg gedaan werd er meer onzeker van dan dat ik er plezier aan beleefde.


  Rozenmeisje
  Bijdrager
  #10419844 Quote

  Stress is niet goed voor je baby en tijdens de zwangerschap. Als ik je vragen zo lees heb je daar toch aardig wat last van, ik zou echt proberen daar iets aan te doen, daar doe je je baby en jezelf een veel groter plezier mee dan het gebruik van de angelsound.

  Je maakt je zorgen dat er iets met je baby is maar gebruikt wel een apparaat waarvan niet bewezen is dat het geen kwaad kan, dat begrijp ik niet. Zulke dingen zou ik dan juist zeker niet doen.

  Ik denk dat je echt het beste even open kaart kunt spelen tegen de verloskundige, misschien mag je dan wel af en toe een extra echo om je gerust te stellen. 

  Succes

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10419881 Quote

  Ik gebruik dat apparaat omdat de verloskundige zegt dat het geen kwaad kan dat zegt ze niet zomaar 


  Wittechocola
  Bijdrager
  #10419927 Quote

  Dat het geen kwaad kan, bedoelt ze denk ik meer voor de baby. Als de zwangerschap jou zoveel mentale zorgen geeft, zou dit juist als kers op de taart jouw zorgen kunnen bevestigen. 

  Echt meid, zoek alsjeblieft hulp. Ik heb al gelezen dat meerdere mensen dit advies aan jou geven, maar je lijkt er weinig aan te doen. De stress werkt zo door op het welzijn van jouw baby, dat is echt heel ongezond. 

  Je kan wel elke dag een nieuwe vraag op dit forum stellen, maar als je niks met ons advies wilt doen, vraag ik me oprecht af op je wel geholpen wilt worden. 

  Zonder verwijten, maar bijna elk topic wat jij opent is negatief. Het lijkt erop alsof je telkens weer wat nieuws bedenkt waardoor het mis zal zijn met de baby. Je mindset moet echt veranderen, want je maakt het jezelf zo moeilijk. Probeer ervan te genieten dat je zwanger bent want dat is helaas niet voor iedereen weggelegd. En als je extra bevestiging nodig hebt van je verloskundige, staan zij er echt wel voor open om extra controles uit te voeren. Maar elke dag een nieuwe topic openen hier, heeft geen zin als je er niks mee doet. 

  Ik hoop dat je hier wel wat mee gaat doen. Wij proberen je alleen maar te helpen hier, stoppen er zelfs tijd in om dit allemaal te typen naar je, dus doe er alsjeblieft een keer wat mee. Of stop hier op het forum. Dat bedoel ik niet lullig, maar ik kan me voorstellen dat anderen er ook onzeker van worden. 


  CoVo
  Bijdrager
  #10419933 Quote

  Het is onzin tegen dr te zeggen dat ze moet stoppen op het forum. Als je je eraan stoort, reageer je niet op haar vragen.

  Ik ben het wel eens met de rest wat er gezegd wordt meid. Ik snap je onzekerheid heel erg goed, en het is zo verleidelijk om je over alles zorgen te maken. En googlen of zelfs hier op het forum op zoek gaan naar antwoorden, is geen goed idee. Je vindt veel meer negatieve ervaringen dan positieve, simpelweg omdat de positieve ervaringen zich lekker thuis afspelen, niet zoveel online.

  Als je bij alles wat je voelt of merkt, direct van een mogelijke negatieve uitkomst uitgaat, wordt het een moeilijke periode. En lieve meid, dat stopt niet bij de bevalling. Ook als je kindje geboren wordt, blijf je je hele leven bezig met zijn of haar veiligheid. En daar zul je je draai in moeten vinden.

  Ik begrijp dat het moeilijk is, en onzeker, en Jezus wat duurt het lang, maar je zult er doorheen moeten. Bespreek het met je verloskundige, en eventueel met je huisarts.

  V.w.b. zelf geen hartslag kunnen vinden, dat is idd het risico. Dat hoeft niks te betekenen.
  Bel je verloskundige, en vraag om haar advies hoe met jouw onzekerheid om te kunnen gaan. Ik denk dat zij daar een heel goed idee bij heeft. Vraag haar of zij naar het hartje wil luisteren, dat is voor haar een kleine moeite en fijner voor jou.

  Heel veel succes 👍

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct