Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vraagje Over Voeding 2

 • Auteur
  Berichten

 • Mamamaart
  Bijdrager
  #10474773

  Ik heb een vraagje over onze dochter.
  Zij is nu 5 maanden maar zij slaapt al 6 weken heel slecht. Ik bedoel het niet vervelend maar wij hebben al genoeg geprobeerd dus daar hoeven we even geen tips over

  We hebben meer een vraag over de voeding zij krijgt 5 flessen van 180 + 6 haar tijden zijn 05.00 09.00 13.00 17.00 21.00 en ze krijgt tussen 18 en 19 uur een groente of fruit hapje een half potje.

  Nu merken wij dat zij steeds vroeger in de nacht komt en ook echt honger heeft.
  Nu zag ik berichten over rijstebloem, kan je die dan naast de 180 + 6 een paar schepjes ervan bij doen in de fles? Of zou nutrilon 2 misschien een optie zijn, want ze is 8 kg en 70 cm.


  GebruikerSN
  Bijdrager
  #10474793 Quote

  Zijn haar oren gecheckt?
  Ik geef mijn dochtertje sinds 5 maanden pap in een van de flessen. Dat zou je ook nog kunnen proberen. Heb een groene fles van MAM met grote speen ervoor en doe ongeveer 2 schepjes door de melk.


  Mamamaart
  Bijdrager
  #10474797 Quote

  Hoe bedoel je haar oren gecheckt?

  Okee thnx, wij hebben de difrax flessen maar ik ga vanavond speen M gebruiken, want normaal krijgt zij altijd jhbpm erbij maar die laat ik dan weg als ik de pap erbij doe. Ik ben benieuwd vanavond.


  GebruikerSN
  Bijdrager
  #10474800 Quote

  Omdat kindjes met oor ontsteking of oorpijn niet willen liggen vanwege de druk die dan ontstaat op de oortjes. Dat is soms een achterliggende oorzaak van niet slapen en kan lang aanhouden, dus bij m’n eigen kindjes laat ik ze in moeilijke tijden als ik niet goed weet wat er is, ze even checken door de huisarts. Moest er even aan denken bij jouw verhaal, al kan het ook goed zijn dat het wakker worden inderdaad van honger is!


  Mamamaart
  Bijdrager
  #10474801 Quote

  Dankjewel voor je tip, dan ga ik morgen de huisarts maar eens bellen.


  GebruikerSN
  Bijdrager
  #10474817 Quote

  Ja wie weet.. dan heb je het maar uitgesloten of wie weet toch een oplossing! Succes in elk geval, hopelijk snel weer goede nachten!

  Lees ook: Alles over doorslapen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct