Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vragen over Clomid

 • Auteur
  Berichten
 • #10076902

  Ik ben bijna 28 jaar en ben begin september gestopt met de pil na ongeveer 10 jaar. Voor ik met de pil begon was ik er onregelmatig maar ik dacht dat dit normaal was voor een jong meisje.  

  Sinds het stoppen met de pil heb ik 1 maal (half januari) mijn menstruatie gekregen. Daarvoor of erna wel enkele keren tussentijdse kleine bloedingen. 

  Begin februari ben ik naar de gynaecoloog gegaan en na enkele onderzoeken (bloedwaarden nagekeken en echo) werd besloten te starten met Clomid in de nabije toekomst omdat mijn eisprong niet op gang komt. Mijn bloedwaarden bleven steeds steken op hetzelfde niveau.
  Ik moest ook eerst een vaccin voor rode hond krijgen omdat ik geen antistoffen meer bleek te hebben en dan moest ik weer aan de pil omwille van dit vaccin. Normaal zal ik op 17 mei m’n laatste pil nemen en op 20 mei kan ik met Clomid starten. Op de 12de dag van de ‘cyclus’ moet ik op controle (echo). 

  Ik heb heel veel vragen en zorgen. Wat zijn jullie ervaringen met dit alles? Ik weet niet hoeveel kans je dan effectief hebt om wel zwanger te raken op deze wijze. Zonder kunstmatige hulpmiddelen lijk ik alvast niet zwanger te raken …


  xrubyx
  Bijdrager
  #10076944 Quote

  Hoi ieev! Ik begrijp je zorgen! Had ik ook toen ik nog niet met Clomidnwas begonnen. Je kan eens meelezen-/praten bij ‘voor het eerst Clomid’. In principe heb je met Clomid net zo veel kans als “gewone” stellen! 

  #10076972 Quote

  Dankjewel voor de reactie! Ik ga zeker de andere topic meevolgen. Het is wel goed te horen van anderen hoe het gaat …

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct