Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vreemde bult op 15 weken echo

 • Auteur
  Berichten
 • #10336949

  Goedemorgen, Gister had ik een pretecho bij een niet-medische praktijk om het geslacht te bepalen (meisje💖) De baby lag heel ongunstig voor fotos dus helaas geen leuke kiekjes mee kunnen krijgen. Toen ik thuis kwam viel mij ineens een bultje op. https://i.imgur.com/znkRLuz.jpg

  Is dit mogelijk een vergrootte navelstreng? Of wat kan het zijn? Snap dat jullie geen dokters zijn hoor. Maar ik heb dit nog nooit bij andere mensen op de echo gezien en maak mij een beetje zorgen. Mn laatste afspraak bij de VK was eergister (geen echo) en het duurt nog 4 weken voordat ik weer controle heb.

  #10336954 Quote

  Gewoon je vk bellen als je je er onzeker over voelt!!

  Is de de locatie waar je de echo hebt laten maken aangesloten bij de vk? Ga er van uit dat als er echt iets mis is, ze er iets mee doen. Maar zeker weet ik dat natuurlijk niet.


  Onzeker dametje
  Bijdrager
  #10336955 Quote

  wat leuk een meisje! 

  Maak je niet teveel zorgen… het kan ook een handje zijn dat naast haar buikje ligt. 


  gebruiker482178
  Bijdrager
  #10336957 Quote

  Het hoeft niks te zijn hoor. Op echobeelden zie je vaak een deel van iets. Net als je op deze foto een deel van een voet ziet, maar die zit in werkelijkheid gewoon vast aan het been. Misschien is het wel een stukje navelstreng en is de rest net buiten beeld.


  Rozenmeisje
  Bijdrager
  #10336979 Quote

  Mij lijkt het alsof de navelstreng op de buik ligt. Als het iets geks was zou de echoscopiste het ook wel gezien hebben denk ik. Maar inderdaad, bij ongerustheid gewoon even je verlofskundige bellen. Misschien kun je de foto zelfs even doormailen voor uitleg. 


  Ilona b
  Bijdrager
  #10337083 Quote

  De echoscopiste zijn hierop getraind als er wat mis is had zij dat echt wel gezien

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Happymother
  Bijdrager
  #10337238 Quote

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct