Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vreemde menstruatie

 • Auteur
  Berichten

 • Monique L
  Bijdrager
  #5714024

  hoi iedereen

   

  eerst even voor stellen. ik ben Monique 33 jaartjes jong, en mama van 2 meiden 6 en 5 jaar. Waarvan de jongste waarschijnlijk clasiek autisme heeft.

  Mijn menstruatie Was deze maand 3 dagen te vroeg, en duurde ook maar 3 dagen. Het bloed wat ik verloor was duidelijk bruinig. ook aan het einde niets roods gezien. Sorry voor de details. Ik had zelf wel zo iets van O dat is gek maar verder zo maar gelaten. Nu ben ik een week verder en loop rond met al een week kramp in me onderbuik. lijkt op ei sprong pijn maar dan over de hele onderbuik vlak boven de schaam streek. Ik herken het niet van me vorige zwangerschappen. Is er iemand dieet herken? Ik denk niet aan een zwangerschap  gezien het bloed verlies. Hoop hier duidelijkheid te krijgen.

  in elk geval heel erge dankt! groetjes Monique.

   


  JM Outmans
  Bijdrager
  #5717631 Quote

  Bruin bloed kan wijzen op een tekort aan progesteron. Had dat zelf jarenlang. Gebruik zelf progesteroncrème, een natuurlijk middel. Weet niet of dat in jouw situatie de oplossing kan zijn en of het voldoende zou zijn. In elk geval kan de hormoonhuishouding wat verstoord zijn. Kan je wel weer bijsturen. Zou je moeten uitzoeken, misschien een natuurgenezer. Als je bepaalde voedingstekorten hebt kan de menstruatie ook ontregeld zijn. Zo is bijvoorbeeld gammalinoleenzuur belangrijk voor de hormonen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct