Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vreemde ovulatie test uitslagen, ik snap er weinig meer van!

 • Auteur
  Berichten

 • Joss
  Bijdrager
  #5670427

  Hallo allemaal,

  Ik heb een vraag rondom ovulatie testen, ik hoop dat jullie wat duidelijkheid kunnen scheppen?

  Ik probeer zwanger te worden van ons eerste kind en ben deze maand voor het eerst bezig met ovulatie testen. Ik ben 11 dagen na de eerste dag van mijn laatste menstruatie begonnen met testen. Ik heb een cyclus van 28 dagen, altijd erg regelmatig, slik al jaren geen pil meer omdat ik er klachten van kreeg.

  Maar nu heb ik afgelopen donderdag voor het eerst getest: negatief (alleen het controle streepje kleurde). Vrijdag negatief maar zag wel een licht test streepje (zowel de controle als de test streep moet donker gekleurd zijn voor een positieve uitslag). Zaterdag was het test streepje al iets donkerder maar nog niet zo donker als de controle streep. En vanmorgen zondag zag ik helemaal NIETS waar een test streepje had moeten komen. Dus ik heb officieel geen positieve uitslag gehad van de ovulatietest en denk: HUH? Klopt er iets niet met mijn lijf?

  We hebben van de week dinsdag voor het laatst gevreeen en gisteravond (zaterdag) weer omdat ik woensdag en donderdag een ziek huisdier had waar ik kapot van was en erg druk mee was. Vrijdag was mijn partner niet thuis.

  Ik wil niet te emotioneel zijn en doen maar nu ik ineens helemaal geen streepje meer zie ga ik twijfelen aan mijn eigen lijf…

  Hoor graag of jullie weten wat het kan betekenen etc? Alvast bedankt voor je reactie! 🙂

  Groetjes Joss

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct