Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

“Vreemdgaande” partner

 • Auteur
  Berichten
 • #10100297

   Goedemorgen,

  Ik lig al een hele nacht wakker ivm het volgende.

  ik ben er gisteravond (vrijdag) achtergekomen dat mijn vriend in mei contact heeft gehad via messenger met een andere vrouw. Helaas ging dat contact niet over koetjes en kalfjes :-(

  Het was behoorlijk seksueel getint. Ik heb hem hier gister avond nadat hij van de voetbal kwam mee geconfronteerd. Hij zei er enorm veel spijt van te hebben en niet wetende wat hem bezielde. Hij ligt hier al een hele nacht naast me te huilen. 

  Ik weet niet zo goed wat ik moet doen. Omdat ik er eergisteren ben achtergekomen dat ik zwanger ben.. dit was zeker gepland.

  Ik weet zelf ook niet wat ik met dit berichtje wil bereiken. Ik zit in een achtbaan vol emotie, boos, teleurgesteld, onzeker, verdriet en ga zo maar door. 

  Ik ben zelf opgegroeid in een gezin zonder papa en heb daar zelf altijd veel hinder en verdriet van ondervonden. En dat wil ik absoluut niet voor mijn kind.

  Mijn vriend is een heel zorgzaam en lieve jongen en buiten dit alles is hij erg goed voor mij en ik zie/zag echt mijn toekomst met hem voor me. En dat lijkt nu ineens allemaal verdwenen. 

  Heeft iemand zoiets zelf ook meegemaakt? Ik hoef geen nare reacties over hem te lezen.. want ik weet zelf ook wel dat dit niet door de beugel kan. Dit heb ik hem uiteraard ook duidelijk gemaakt.

  X

   


  Lady’s mom
  Bijdrager
  #10100299 Quote

  Hey zeeuwsebrabo,

  Ik heb ook zoiets meegemaakt jaren geleden, ben nu 8jaar met me vriend. Hij sprak met andere dames (1 was zelfs getrouwd en had al kinderen) online. Me gevoel zei me dat er iets was dus ging ik bij zijn mail kijken en daar zag ik een verzonden mail naar een onbekende vrouw waar hij haar nummer vraagt omdat hij die kwijt was geraakt. 

  Ik ging zelfs zo ver dat ik deed alsof ik hem was tegen 1 van de vrouwen.

  Ik had hem hier ook mee geconfronteerd en hij had er ook spijt van. Het was wel alleen praten, had ze nooit ontmoet of afgesproken. 

  Daarom had ik het em vergeven, als het wel meer dan alleen praten was dan was het voor mij klaar. Maar nu heeft hij nooit meer zoiets gedaan en hebben we een mooie dochter van bijna 8 wkn.

  Dus dingen kunnen veranderen, luister naar je gevoel, vrouwelijke intuïtie is sterk.


  Lady’s mom
  Bijdrager
  #10100300 Quote

  Oh bijna vergeten,

  Zijn reden was dat hij zich soms gewoon verveelde en wou weten of hij ‘het nog had’…

  Kan een hele domme reden zijn mja sinds wanneer is er een goeie reden om vreemd te gaan 

  #10100306 Quote

  Hi!

   

  bedankt voor je snelle reactie. Ik moet zeggen dat ik rond mei al zijn broekzakken, kasten.. uh wat niet doorzicht hebt.. alleen in zijn telefoon en laptop kan ik niet. Deze zijn van t werk… 

  ik had toen al het gevoel dat er wat was.. hij deed raar, geen zin, moe.. noem maar op.. ik liet het los, en dacht dat t spanning was van het werk..

  gisteren avond stond ze laptop nog open en kon ik alles lezen.. zo naar.. zo vernederend.

  net een gesprek met hem gehad. Ik heb nu al zijn wachtwoorden etc. Zodat ik op een willekeurig tijdstip alles kan inzien.

  hij weet ook dat mijn vertrouwen weg is. En ik hoop voor mijzelf maar ook voor hem dat ik t vertrouwen terug kan vinden.

   

  hij gaf bij mij aan dat hij spanning zocht.. Naja gelijk maar duidelijk gemaakt dat de spanning tussen ons voorlopig ver te zoeken zal zijn in de slaapkamer, haha


  TwinklingMom
  Bijdrager
  #10100307 Quote

  Wat ontzettend naar en rot voor je:(

  Ergens vind ik het wel goed dat hij het direct toegegeven heeft en ook emoties/spijt/ verdriet heeft. Als je het mij zou vragen.. Ik  heb sterke bedenkingen of wij evolutionair gezien wel echt gemaakt zijn voor monogamie. Ik denk dat een bepaalde oerdrang bij de meeste mannen toch erin zit.  Sommige buiten dit volledig uit en sommige doen het in kleine dingen. 

  Ik wil het echt niet goedpraten voor hem nu, alleen is het misschien wel fijn voor iedereen en vooral jezelf als alles wat gezakt is en er heel goed over gesproken is dat je hem wil vergeven en verder kunt gaan.

  Tijd slijt pijn, echt waar.. 

  En daarbij zijn we allemaal maar mensen met onze positieve dingen, tekortkomingen, eigenaardig heden, maar proberen we allemaal uiteindelijk wel het beste, toch?

  Ik vind het moedig dat je je verhaal hier gedeeld hebt en ik hoop dat je je snel niet meer zo verdrietig voelt:(

  #10100311 Quote

  Mag ik jullie bedanken voor de lieve berichten!

  Dit was precies wat ik nodig had! 

  Duizendmaal dank! 

   

  X


  Dns
  Bijdrager
  #10100334 Quote

  Hoi Zeeuwsebrabo,

  Ook ik heb het meegemaakt, ik was zwanger van de tweede, hij had zich zelfs bij dating sites aangemeld.

  Ook zo achtergekomen net als jij en ook hem ermee geconfronteerd.

  Hij had heel veel spijt ook en het was voor hem ook een soort verveling (alsof het porno kijken is). Hij heeft ook nooit afgesproken en is nooit daadwerkelijk vreemd gegaan. 

  Nu voelt het alsof er schade is in het vertrouwen maar de tijd zal dat helen dat is bij mij ook gebeurd. Ik heb hem er nooit meer op betrapt en weet zelfs dat ookal lopen vrouwen met hem te flirten dan hij daar niks mee doet (uit zeer betrouwbare bron gehoord).

  Je bent zwanger en de hormonen maken het jou niet makkelijker. Geef het de tijd, aanvaard zijn berouw, ik heb er nog geen seconde spijt van gehad en voor de kids is het ook gewoon heel goed geweest.

  Veel sterkte en geniet van je zwangerschap 🍀

  #10100353 Quote

  Dankjewel DNS,

   

  Hormonen gieren inderdaad door mijn lijf. En dat maakt het er ook niet makkelijker op.

  Hij heeft mij zojuist beloofd om er werkelijk alles aan te doen om het vertrouwen terug te winnen. En dat is dus ook aan hem.. we kijken wel hoe het afloopt.. 

   


  Lady’s mom
  Bijdrager
  #10100400 Quote

  Die spanning zoeken gaat wel weg denk ik, is bij mijn vriend ook gebeurd. Ik had toen al zijn wachtwoorden en daarom makkelijker er achter ben gekomen en zelfs als hem ging spelen lol.

  Maar sindsdien heb ik geen gevoel meer gehad dat hij met iemand anders ofz aan het praten was.

  Weet niet meer de laatste keer dat ik zen mail gecheckt heb.

  Ja hormonen kunnen veel maar ik vind dat je zelfs onder de invloed van hormonen nog best kalm bent. Ik was razend! en was niet eens zwanger toen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct