Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vriend Kan Niet Klaarkomen Tijdens Seks Maar Wel Grote Kinderwense

 • Auteur
  Berichten
 • #10105933

  hallo iedereen, 

  mijn vriend en ik zijn al tien jaar samen en hebben al tien jaar hetzelfde probleem. Nu we allebei een grote kinderwens hebben en die ook willen verwezenlijken wordt dit probleem steeds groter. Mijn vriend kan namelijk niet klaarkomen tijdens de seks, enkel wanneer hij de hand aan zichzelf slaat lukt het wel. Hij heeft dit probleem al vanaf de eerste keer hij intiem was met iemand en zit er zelf echt wel mee. Na lang aandringen heeft hij een afspraak gemaakt bij de dokter en die heeft hem doorverwezen naar een seksuoloog ( de eerste afspraak moet nog komen ) maar we weten wel dat het probleem van psychologische aard is. In de tien jaar die we samen zijn is het hem vier keer gelukt om klaar te komen tijdens de seks. Nu speel ik heel hard met het idee van zelfinseminatie,stel dat de afspraken bij de seksuoloog op niets uitdraaien, maar durf het hem niet goed voorstellen. Nu was mijn vraagt of er hier nog vrouwen zijn die in de zelfde situatie zitten en hoe zij het hebben aangepakt. 

  Veel liefs N

  #10105996 Quote

  Goedemorgen,

  Het zit inderdaad tussen zijn oren, net zoals het bij mijn partner het geval was. Toen ik hem 2 jaar geleden leerde kennen vertelde hij mij dat hij geen waarde hechtte aan klaarkomen, dat het hem puur om de sex zelf ging 🤔 nou, zo ben ik dus niet dus ik begreep er niks van. Uiteindelijk kwam de reden naar voren: niemand anders dan alleen hijzelf ‘handsgewijs’ was het ooit gelukt en ook nooit tijdens de daad. Dat heb ik (naief) weggewuifd en ook niet teleurgesteld gereageerd. Ik geloofde het gewoon niet. Dus ik heb gezegd dat ik in mijn wereld het niet kan accepteren dat hij nooit klaarkomt, en dat ik wens dat ook hij zoverre kan genieten. Hoe? Boeit me niet. Dat vond hij wel een hele opluchting, dat hij zich niet hoefde te schamen om de hand er zelf aan te leggen naast mij. Na 2 weken heb ik heel nonchalant (gedaan alsof het door mijn opwinding kwam) en alsof het niets was: de hand zelf eraan gelegd, was een lange ‘sessie’ maar het is me heel goed gelukt, waarop zijn gehele denkwijze erover ineens wegviel, want het kon dus wel?! Hij had niks hoeven doen ☺️ zo is het uiteindelijk ook doorgegroeid naar klaarkomen tijdens de seks, daar iets meer moeite in, (en nu soms nog steeds wel eens niet hoor, bijv als ik te ‘nat’ word in het proces) maar ook gelukt. En nu weet hij niet meer beter, dan dat het gewoon kan. zolang je er maar geen druk op legt. Laten merken dat je liever hebt dat hij ook klaarkomt is niet erg, maar ga in the moment dat hij toch stopt omdat het niet lukt niet zuchten of steunen ofzo. Gewoon knuffelen en laten voelen aan hem dat hij je 100% happy maakt. Dat je je goed voelt, en het heerlijk vind met hem. Inderdaad kan het helpen dat hij met iemand praat, maar ik denk dat je mijn idee van een sessie hand/blowjob eerst eens kan uitproberen. Maar vertel hem niet dat dit een experiment is ofzo 😂 gewoon avondje daten en ineens zo spelen 😊 daarbij ook totaal niet geinteresseerd zijn als hij ‘in’ je wilt, zeggen dat je juist HEM wilt laten genieten (dan valt de druk van baby maken ook af en voelt het voor hem dat het je daara niet om gaat in dit ‘experiment’) 🤗 ik ben nu 30 weken, ik had er nog niet eens bij stilgestaan wat het zou betekenen als het niet vanzelf zo gelopen was 🧐 dan heb je inderdaad het gevoel alsof je het onmogelijke probeert, maar neem maar van iemand aan die precies hetzelfde heeft meegemaakt: hoe koppig je man ook is, hierin heeft hij GEEN gelijk en dat kan jij hem bewijzen 🤗 als je nu al met het idee van insemineren komt dan leg je de punt erop dat hij gelijk heeft en dat hij niet kan klaarkomen. Alsof je dat ‘feit’ accepteert. Dat doe je dus NIET meer, in ieder geval: niet tot je echt alles uit de kast hebt gehaald ☺️. Probeer het gewoon stiekem en kijk vandaar uit verder. Good luck 🍀❤️

  #10106091 Quote

  Het is iets tussen de oren. 

  Ik spreek uit eigen ervaring dat het een barrière is die je jezelf oplegt. Ik had problemen met klaarkomen zonder ik mijzelf aanraakte. Het is toch een soort ontspanning en écht genieten van het moment en denk ook loslaten. Dat iemand anders dus jezelf kan aanraken.

  en heb meerdere partners gehad die zeiden, kan niet klaarkomen tijdens pijp sessie, of met afrukken of met seks. Iedereen is daar verschillend in. Maar het ligt echt aan de samenwerking van de partners. 

  Heb meerdere partners toch laten klaar komen omdat ik in mijn hoofd had, ohneeeeee jij gaat klaarkomen meneertje en genieten ook!! 

   

  Denk toch dat waar je je op focust ook echt gebeurt 😉 

   

  probeer wat nieuwe dingen met je partner uit. Jij weet wat je partner geil vind en wat niet. Doe ontzettend je best en wees zelfverzekerd en laat hem ook echt genieten! 

  Dit voelen ze echt 😉 verschil tussen iemand willen laten verwennen vanuit je hart of gewoon maar wat doet. Wij vrouwen voelen dit verschil ook. 

   

  Het gaat je wel lukken hoor 😉 

  volsge vertrouwen en hup, gaan! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct