Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vriendinnen

 • Auteur
  Berichten

 • CCCKK
  Bijdrager
  #5693781

  Lieve mede mama’s,

  In december is mijn prachtige dochtertje geboren en ik vind het fantastisch!  Helaas ken ik geen andere jonge moeders (ik ben zelf 24). Wel lijkt het me heel leuk om in contact te komen met jonge moeders, zodat we samen ervaringen kunnen delen, kunnen kletsen over de ins en outs van het moederschap en wie weet zelfs een vriendschap opbouwen. Zijn er jonge mama’s op dit forum die hiervoor openstaan?


  gebruiker799707
  Bijdrager
  #5700953 Quote

  Hoi!

  Hoeveel december is jouw dochtertje geboren? Mijn zoontje op 6 december. Inderdaad, zoals je zelf al zegt, ik vind het ook fantastisch om moeder te zijn!

  Ben nu in verwachting van de 2e, dus weer een spannende tijd! Uit welke regio kom je?

  Groetjes, Janneke


  Sammie
  Bijdrager
  #5700957 Quote

  Nou ik vind het leuk om mee te praten hoor. En wellicht kan ik soms wat adviesjes geven. Ik heb een zoontje van 2.5 en net zwanger van de 2e. Ik weet hoe fijn het is om met vriendinnen te kunnen praten en ervaringen uit te kunnen wisselen.


  K1992
  Bijdrager
  #5700997 Quote

  Hallo!

  Ik vind het ook leuk om mee te praten. Ik ben ook 24 en heb een prachtige dochter van 14 maanden en ben nu 5 weken zwanger van de 2e dus hoop dat alles goed blijft gaan 🙂 ik was 23 toen mijn dochter geboren werd en 25 als de 2e komt, mits alles goed gaat natuurlijk!

  Groetjes!


  Dani2809
  Bijdrager
  #5700998 Quote

  Hallo mama’s,

   

  proficiat voor degene die zwanger zijn! Ik ben een super trotse moeder van een zoontje van 1,5. We zijn nu het proberen voor ronde 2. Hopelijk ben ik snel zwanger!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct