Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vroege clearblue ovulatietest

 • Auteur
  Berichten
 • #10301704

  wie kan mij helpen in d e wereld van de ovulatietesten. Ik heb cyclus iedere maand van 28 dagen en zou voogende week pas moeten starten met rose clearblue ovulatietest. Gister begonnen omdat ik het niet wilde missen zal je net zien dat het deze maand anders is. Ik ben hier helemaal nieuw in. Gistermiddag om 14.00 uur getest een rondje vanochtend getest met ochtendurine een dikke smiley. Kan dit een foutje zijn door de verschillende tijden kan iemand mij helpen. Als ik vanmiddag weer om dezelfde tijd als gister test en die is negatief zou het dan door de ochtendurine gekomen zijn.

  hopelijk kan en wil iemand mij helpen


  Rozenmeisje
  Bijdrager
  #10301811 Quote

  Zoals in de bijsluiter staat doen veel vrouwen deze test direct in de ochtend, dus met ochtendurine. De urine moet namelijk niet te waterig zijn. Dus dat je een smiley had wil zeggen dat je de piek hebt gevonden en je ovulatie eraan zit te komen.

  Toen je overdag hebt getest, deed je dit toen na 4 uur niet plassen en weinig drinken? Want dan heb je de test goed gedaan en is de uitslag betrouwbaar. Dan kan het dat je die dag dus nog niet je piek had en s ochtends wel.

  Dus als je nu morgenochtend weer test en de smiley is weg weet je dat je piek voorbij is en je heel dicht bij de ovulatie zit.

  Helder zo? Is even een kwestie van doorkrijgen daarna is het makkelijk 😉

  #10301819 Quote

  Als de smiley weg is na een vaste smiley heb je je ovulatie toch al gehad?

  #10301820 Quote

  Bedankt, ja dat heb ik allemaal gedaan, vanmiddag nog steeds een smiley.

  maar het rare is ik heb altijd een cyclus van 28 dagen en zit nog maar op dag 10 is dat niet wat te vroeg voor eisprong. Verder heb ik altijd kliederig slijm nu ook niet, alleen buikpijn

  #10301826 Quote

  Heb je een knipperende smiley of een vaste smiley? Bij een knipperende smiley ben je er bijna maar je moet uiteindelijk een vaste smiley zien

  #10301831 Quote

  Een vaste smiley

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool
  #10301833 Quote

  Hoeveel dagen heb je die vaste smiley al? Na een vaste smiley kan het nog maximaal 2 dagen duren tot de eisprong 

  #10301835 Quote

  Een hele dag 

  #10301836 Quote

  Het is de gewone ovulatietest hoor van clearblue

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct