Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vroege menstruatie?

 • Auteur
  Berichten

 • Alyda
  Bijdrager
  #10332054

  Goedenavond allemaal!

  Ben nieuw hier en was wat aan het rondneuzen. Mijn vriend en ik proberen sinds april zwanger te worden. Ik heb niet heel veel verstand van innestelingsbloeding en/of symptomen hiervan, maar ik geloof dat dit qua hoeveelheid niet een echte bloeding zou zijn toch?

  Zit namelijk met het volgende: ik heb over het algemeen een regelmatige cyclus van 27 dagen, je kan de klok er op gelijk zetten zeg maar. Deze maand al veel last van misselijkheid gehad, waar ik normaal nooit last van heb. Nu heb ik eergisteren, 8 dagen voor ik opnieuw mn menstruatie zou moeten beginnen, een bloeding gehad die tot vandaag aangehouden heeft. Geen klachten gehad van menstruatie en veel minder heftig dan normaal, maar wel helderrood van kleur. Ik ga er van uit dat mn periode gewoon een week te vroeg is, gezien het toch wel een echte bloeding leek. Wat denken jullie?

  Heel verhaal, en ergens voelt het als vragen naar de bekende weg, maar denk een ander perspectief zou ook geen kwaad kunnen haha

  #10332070 Quote

  Wanneer verwacht je je nod?


  Alyda
  Bijdrager
  #10332074 Quote

  Dat zou aanstaande zaterdag moeten zijn

  #10332086 Quote

  Dan zou dit wel een hele vroege menstruatie zijn! Test je wel eens voor nod?


  MiesMichelle
  Bijdrager
  #10332089 Quote

  Bekend verhaal, ik heb precies hetzelfde gehad en dacht ook van nou, m’n menstruatie zal wel vroeger zijn dan normaal. Wat ik toch ook wel gek vond omdat je ook de klok er op gelijk kon zetten.

   

  nu inmiddels 9 weken zwanger! De bloeding was dus precies een week voor de verwachte menstruatie. 
  ervaring met vroeg testen enz. Heb ik zelf niet maar misschien kun je al iets proberen?


  Alyda
  Bijdrager
  #10332091 Quote

  Nee, we zijn er eigenlijk nog niet heel erg mee bezig. Maar gezien ik me de afgelopen week vrij beroerd gevoeld heb begon het bij mij toch wat meer in m’n hoofd te zitten. En dan die bloeding er bij ga je jezelf toch enigszins de kop gek maken haha. Het is gewoon heel dubbel, lees overal dat een innestelingsbloeding over het algemeen vrij weinig bloed geeft, vandaar dat ik denk dat m’n periode gewoon heel erg vroeg is. Maar dat is dan wel een vrij grote afwijking in m’n normale patroon. Maar ja, zonder test geen zekerheid denk ik🙈

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10332093 Quote

  En het is nog te vroeg om te testen maar ik weet uit ervaring omdat het zwanger worden bij mij wat langer duurt dat je lichaam je ook voor de gek kan houden 


  Alyda
  Bijdrager
  #10332099 Quote

  Ja precies. Ik probeer er niet te veel bij stil te staan de komende week. We zijn er ook nog niet lang actief mee bezig, dus het zou al heel snel zijn als het wel zo is. Maar eigenlijk hou ik het er al op dat we gewoon rustig door gaan met proberen. We gaan het wel zien  uiteindelijk. 


  Danielleeeex
  Bijdrager
  #10332109 Quote

  Hey, ik zit in hetzelfde schuitje. Ik heb de 22e pas mijn NOD en sinds vrijdagavond lichte bruinachtige bloeding. Is niet veel, alleen tijdens het plassen/afvegen. Dit is gestart maar liefst 10 dagen voor mijn NOD.. Het is alleen wel meer geworden en ik vrees wel dat ik ongesteld ga worden. Ik heb een cyclus van 34 á 35 dagen, al een jaar lang. Gebruik al een jaar geen anti conceptie dus daar ligt het ook niet aan. Maar vrees toch dat ik óf heel lang ga ‘voorbloeden’ voor ik daadwerkelijk ongesteld word, of gewoon eerder ongesteld word dan normaal. Het enige wat we kunnen doen is afwachten en straks testen, als het niet doorbreekt. 

  Ik duim voor ons dat het wel een innesteling is 🙂 🙂 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct