Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vroege Test 2

 • Auteur
  Berichten
 • #10537927

  Beste meiden,

  ik heb vandaag een vroege test gedaan. Omdat ik gevoelige borsten had. Maar nu weet ik nooit precies (sinds corona) wanneer ik ongesteld moet worden. Dan is mijn cyclus 30 dan 28 dan 31 dan 27 dat zeg maar. Dus ik weet het wel ongeveer. Nu zou ook als ik mijn laatste cyclus aan hou zaterdag ongesteld moeten worden. 
  nu heb ik toch eigenwijs een test gedaan en ook niet met mijn ochtend urine. Maar ik zag een heeeeel licht streepje maar echt heel licht ik moet goed kijken in het licht zeg maar. Wat denken jullie? als ik de foto op zwart wit zet zie je het streepje ietsje beter 
  wij zijn na onze miskraam al een jaar bezig dus ik snap dat mensen zeggen waarom test je zo vroeg joh. Maar het is gewoon iets wat ik soms doe. 
  Liefs een onzekere mama 


  BCW
  Bijdrager
  #10537934 Quote

  Een heel licht streepje is vaak een indroogstreepje die dan op de plek verschijnt waar normaal ook het streepje komt. Als je zaterdag pas ongesteld hoeft te worden is het ook wel erg vroeg om te testen, ik zou over 2-3 dagen nog eens testen maar eigenlijk zijn de testen het beste als je pas test op of na je nod


  Frasseke
  Bijdrager
  #10537941 Quote

  Hee, lastig te zeggen. Bij een positieve vroege test kan het nog altijd fout gaan voor je NOD natuurlijk. Ik zou net inderdaad nog een paar dagen wachten en dan opnieuw testen. Ik hoop met je mee voor een positief eindresultaat!! Succes met wachten, altijd moeilijk.

  #10537942 Quote

  Is het ook een indroogstreepje als het streepje binnen 5 min verschijnt?

  ben erg benieuwd 

  #10538023 Quote

  Bij mijn zwangerschap had ik maandags een heel lichte positieve early test, zaterdag zou m’n NOD zijn. Elke dag werd het streepje een beetje duidelijker, dus het kan zeker! Wachten duurt lang helaas..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct