Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vroege vogels..

 • Auteur
  Berichten

 • I-G
  Bijdrager
  #10301891

  Hoi dames,

  Ik heb hier 2 kleintjes (jongen van 2 en baby van bijna 8 mnd) en het zijn enigszins wel vroege vogels. Ze wisselen elkaar af (het is niet steeds dezelfde die als eerste wakker wordt), maar er begint er altijd eentje rond 6u te kletsen en dan is de volgende binnen 5 minuten wakker.

  Ze gaan tegelijk om 19u/19.15u slapen en qua voeding zijn het goede eters. Sochtends kunnen ze ook moeiteloos nog een uur bij ons in bed tv kijken dus honger kan het niet zijn.

  Nu is 6u geen grandioze ramp (ze slapen doorgaans gewoon door, halelujah) maar ergens richting 7u zou ik toch wel fijner vinden. Heeft er iemand tips?

  #10301892 Quote

  Misschien een slaaptrainer? Wekker met groen  en rood licht. Is het licht groen, mogen ze uit bed, en bij rood nog niet. Mijn broer heeft dat, hij vind het erg handig. Zijn kinderen zijn al wel iets ouder.


  Bloompjee
  Bijdrager
  #10301922 Quote

  Hi,

  Mijn baby van 7,5 maand heeft precies het zelfde. Hij gaat rond 6u naar bed en wordt ook weer rond 6uur wakker. Is helaas niks aan te doen ook niet wanneer hij later naar bed toe gaat. De klok gaat eind maart een uurtje vooruit en dan hopen dat hij dat ritme aan houdt want dan is het natuurlijk volgens de nieuwe klok ipv 6uur is het 7 uur.

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct