Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vruchtbaar

 • Auteur
  Berichten
 • #10151040

  Hoi dames, 

  Ik heb 2 jaar lang aan de prikpil gezeten. Ik had in september een nieuwe moeten halen, maar dit toen niet gedaan. Nu wel al 3 maanden een redelijk regelmatige cyclus, tussen de 21 en 25 dagen. Betekent dit dan ook meteen dat ik een eisprong heb of niet? 

  Wij hebben zeker een kinderwens! 

  Ik hoor graag jullie kennis en vooral ervaringen hiermee!! 


  Shanice
  Bijdrager
  #10151044 Quote

  Hoi,

  Sommige vrouwen voelen hun eisprong wel aankomen. Ikzelf voelde hem ook, laatste 2 maanden niet meer, waardoor mijn menstruatie later op gang kwam. Je zegt dat je een regelmatige cyclus hebt en ook al ongesteld bent geweest. Dit houdt in dat er dus ook een eisprong heeft plaatsgevonden.

   

  Groetjes,

  Shanx

  #10151051 Quote

  Dankje voor je reactie. Ik mag dus toch een beetje positief zijn 😊

  Had namelijk gelezen dat het aardig lang kan duren voordat je zwanger kan worden na het gebruik van de prikpil… 


  Shanice
  Bijdrager
  #10151060 Quote

  Graag gedaan!

  Ik heb zelf geen ervaring met de prikpil. Heb zelf de pil geslikt. Halfjaar heeft het bij mij geduurt voor ik zwanger werd. Ben nu 6weken. En let wel, het is ook per persoon verschillend hè. Bij de een kan het langer duren dan de ander!

  Nadat ik gestopt was met de pil heb ik in een cyclus app bijgehouden wanneer ik mijn menstruatie zou hebben. Hier werd ook gelijk een schatting gemaakt wanneer ongeveer je ovulatie is. Dit kwam aardig overeen met wat ik voelde! Scheelde soms 2 dagen. Ik weet niet of je een app gebruikt, maar ik heb er veel baat bij gehad!

  #10151063 Quote

  Gefeliciteerd!! 

  Ik gebruik inderdaad ook een app. Kon voordat ik aan de prikpil zat wel duidelijk mn eisprong voelen. Heb ook vorige cyclussen ook wel gedacht dat te voelen, maar het kan ook dat ik mezelf gewoon gek zit te maken haha.

  Afwachten maar! 


  Shanice
  Bijdrager
  #10151066 Quote

  Dankjewel! 😀

  Het kan heel goed zijn dat je dat voelt! Ongeveer 2 weken voor je menstruatie heb je je eisprong. Het voelt een beetje alsof je al ongesteld moet worden, maar dit is dus in werkelijkheid je eisprong! 😜

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct