Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vruchtbaarheidsmassage En Acupunctuur

 • Auteur
  Berichten

 • Ajstr
  Bijdrager
  #10462610

  Zijn er hier vrouwen bekend met een vruchtbaarheidsmassage of acupunctuur om zwanger te worden? Wou dit voor komende ronde gaan proberen, maar ben benieuwd naar ervaringen van anderen.

  #10462738 Quote

  Hoi,
  Ik ga ter ontspanning regelmatig naar shiatsu therapie. Mijn masseuse heeft een heel schema gemaakt en de afspraken afgestemd op mijn cyclus. Ook voor mijn eisprong in mijn oor acupunctuur gehad, kon ik een week laten zitten en zou goed zijn voor de progesteron.
  Geen idee of het heeft geholpen, maar ik was bij ronde 2 (sinds de gerichte massages) zwanger, die acupunctuur heb ik 1x gehad en toen direct zwanger.
  Ik ben niet erg zweverig, maar ik dacht.. baat het niet dan schaadt het niet! Ik ging er sowieso naar toe vanwege rugklachten en ontspanning, en mijn masseuse is van de Chinese geneeskunde dus die kwam er zelf mee.


  Ajstr
  Bijdrager
  #10462901 Quote

  Ik ben ook best down to earth, maar wil het dus ook graag een poging geven. Dankjewel in ieder geval voor je reactie! Ik heb volgende week vrijdag mijn eerste massage gepland staan en ben erg benieuwd hoe ik het ga ervaren. 😊 En duim natuurlijk dat het iets gaat doen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct