Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vsd

 • Auteur
  Berichten

 • D Groot
  Bijdrager
  #10388164

  Hallo,

   

  Bij Mijn dochtertje is bij de geboorte vsd ontdekt. Ze heeft een hart echo gehad. In januari heeft ze weer een hart echo en dan gaan ze bekijken hoe het verder moet. Ze drinkt niet heel goed. De fles moet in 2x gegeven worden. Ze is al klein geboren.  44 cm en 2.2 kg. Wil wel graag dat ze groeit. Heeft iemand ervaring met vsd?


  Creamamma
  Bijdrager
  #10388336 Quote

  Goedemorgen, alles eerst gefeliciteerd met jullie kleine! Zelf heb ik een zoontje met meerdere hartafwijkingen, waaronder ook VSD. Wat zou je graag willen weten of horen qua mijn verhaal? Alles bij elkaar is namelijk een mega verhaal haha omdat hij ondertussen bijna 2 is 🙂
  Maak je geen zorgen als je dit nu zo leest! Tygo zijn proces is vanalles behalve gemiddeld geweest en net na z’n 1e verjaardag zat alles er wel op qua zh. En zoals ik al zei had hij meerdere en complexe dingen.

  Liefs!


  Creamamma
  Bijdrager
  #10392241 Quote

  Joehoe? Niet meer online op t forum🙃 of even druk met andere dingen. Kan natuurlijk ook! Of misschien is je kindje nu opgenomen in het zieke huis 😔dat hoop ik niet, anders dan een corrigerende operatie voor z’n vsd!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct