Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vuruchtwater

 • Auteur
  Berichten

 • Moeder yr
  Bijdrager
  #10432992

  Goedenavond, Ik ben 15 weken zwanger. ik voel me zo doorweekt in mijn ondergoed Zou dit het vruchtwater kunnen zijn? Dit is mijn tweede zwangerschap. Tijdens mijn eerste zwangerschap verloor ik het water van mijn baby omdat het vroeg kwam. Daarom ben ik zo bang. Ik ben een paar keer naar de hulpdienst gegaan en heb gezegd dat er geen probleem is. Hoe weet ik of de baby water, urine of zweet is?Ik heb woensdag een afspraak met de gynaecoloog, ik weet niet hoe ik moet wachten tot die dag.


  gebruiker482178
  Bijdrager
  #10433013 Quote

  Vruchtwater ruikt zoet. Die geur is onmiskenbaar, zeker als je al een kindje hebt (dan herken je het vast).
  Urine geur herken je vast ook 😜


  StephW
  Bijdrager
  #10433046 Quote

  Ik wil alleen zeggen, niet stressen. Als het vruchtwater is, kunnen ze er immers niks aan doen om het te herstellen. Logischer is zweet of afscheiding, maar dat is toch wel heel anders..


  Klijn
  Bijdrager
  #10433048 Quote

  Je afscheiding kan ook echt heel waterig zijn tijdens je zwangerschap! Zeker als medisch personeel zich geen zorgen maakt, denk ik eerder dat dat het is. Als je echt heel erg twijfelt, kun je eens wat vocht opvangen (boterhamzakje oid in je ondergoed) om na te laten kijken.

  #10433055 Quote

  Zeer waarschijnlijk afscheiding. Als je met bolle wangen op de achterkant van je hand blaast en dan vocht verliest, dan is het vruchtwater

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct