Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Waarom voel ik nog niks!

 • Auteur
  Berichten

 • Nikki nikki
  Bijdrager
  #5733702

  Hoi ik zal even kort uit leggen wat er aan de hand is.

  ik ben zaterdag 22 weken in verwachting van ons eerste kindje (dochtertje)

  mijn placenta ligt aan de voor kant en dus zei de verloskundige al dat ik het allemaal wat later ga voelen rond week 21 had ze ongeveer in gedachte..

  nu heb ik echt 4 zwangere vriendinnen super leuk hoor allemaal vlak achter elkaar maar ik ben de laatste om te bevallen maar iedereen voelt hun kindje al alleen ik nog niet!!!!

  kan iemand me gerust stellen ?!


  EvelienR
  Bijdrager
  #5733705 Quote

  Hoi. Ik heb hetzelfde gehad. Pas vanaf 22 weken begon ik heeeel licht iets te voelen en vanaf 24 pas zeker dat het de baby was. Ik weet dat t lastig is, maar nog eventjes geduld! Je kan hem van de een op andere dag voelen 🙂


  MamaAnanas
  Bijdrager
  #5733710 Quote

  Hoi Nikki, ik ben nu 24+2. Mijn placenta zit ook aan de voorkant en net als jij maakte ik me zorgen over het niet voelen van de kleine. Met de 20 weken echo liet de echoscopist zien hoe dik de kussen (de placenta dus) is waar de kleine, die nog niet de kracht heeft om zo hard te stoten, tegenaan schopt. En tussendoor zagen we hem draaien en schoppen. Ik voelde niks maar het stelde me wel gerust toen ik het zag en het werd uitgelegd.

  Intussen voel ik em wel en steeds beter. Sowieso bij het wakker worden als ik nog rustig op bed lig. Maak je niet druk. Het komt vanzelf.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct