Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wacht Weken Na Ivf

 • Auteur
  Berichten

 • Susann
  Bijdrager
  #10590312

  Hoi,

  Ik heb mijn 1e tp gehad van mijn derde ivf poging en kan niet wachten. Zit nu op dag 9 na tp en heb vanochtend licht positief getest. Alles aan deze poging voelt goed maar ben zo bang dat het niet goed zit. Precies 1 jaar geleden bbz gehad. Zijn er meer mensen die nu in de wachtweken zitten en nu kunnen wachten op de uitkomst.
  Liefs suus


  Karo
  Bijdrager
  #10590323 Quote

  Hi Suus,

  Heb in dezelfde situatie gezeten..3x een ivf poging, waarvan de 1ste een bbz. Bij de 3de poging dacht ik: waarschijnlijk zal het weer fout gaan want ik voelde niks. Geen klachten etc. Totdat ik ook licht positief testte na 10 dagen. Het resultaat is nu een gezonde baby van 3 maanden die ligt te slapen.

  Hou vol. Ik weet hoe spannend het kan zijn. En alle emoties die erbij komen.

  Laat je weten hoe het verder verloopt?

  Gr Karo


  Fidoo
  Bijdrager
  #10590327 Quote

  Hi Suus,

  Hier nu na een lange weg met 3 kijkoperaties, iui, eindelijk zwanger na 1e tp van ivf poging 2. Morgen de eerste echo, ben dan precies 7 weken. Voelde ook nergens aan dat deze poging wel eindelijk gelukt zou zijn, dus had niet veel hoop. Maar 3 dagen voor nod toch licht positief getest! En nu nog steeds 0,0 klachten. Ben hierdoor mega onzeker maar gaan van het positieve uit.

   

  Hou hoop en probeer ervan te genieten nu al een licht positieve test in handen te hebben🥰

   

  liefs


  Susann
  Bijdrager
  #10590407 Quote

  Hi Suus, Heb in dezelfde situatie gezeten..3x een ivf poging, waarvan de 1ste een bbz. Bij de 3de poging dacht ik: waarschijnlijk zal het weer fout gaan want ik voelde niks. Geen klachten etc. Totdat ik ook licht positief testte na 10 dagen. Het resultaat is nu een gezonde baby van 3 maanden die ligt te slapen. Hou vol. Ik weet hoe spannend het kan zijn. En alle emoties die erbij komen. Laat je weten hoe het verder verloopt? Gr Karo

  Hi Karo,

  Gefeliciteerd! Wat fijn dat het uiteindelijk gelukt is! Het is inderdaad die onzekerheid van het eeuwige wachten waar je ook geen invloed op hebt wat het zo lastig maakt.

  Ik hoop ook echt dat ik straks het zelfde kan zeggen. 

  Bedankt voor de lieve woorden en steun!

  Wordt vervolgd 

  Lief suus 


  Susann
  Bijdrager
  #10590408 Quote

  Hi Suus, Hier nu na een lange weg met 3 kijkoperaties, iui, eindelijk zwanger na 1e tp van ivf poging 2. Morgen de eerste echo, ben dan precies 7 weken. Voelde ook nergens aan dat deze poging wel eindelijk gelukt zou zijn, dus had niet veel hoop. Maar 3 dagen voor nod toch licht positief getest! En nu nog steeds 0,0 klachten. Ben hierdoor mega onzeker maar gaan van het positieve uit. Hou hoop en probeer ervan te genieten nu al een licht positieve test in handen te hebben🥰 liefs

  Hi Fidoo 

  Wauw! Wat super fijn! 3 dagen voor nod?! Dat is bij mij nu ook zo. Ik ga deze week gewoon  nog een paar keer testen om te kijken of de test zich ontwikkeld. Durf nog niet echt te hopen en blij te zijn, zo bang dat het deze week nog mis gaat.

  Geniet van je eerste echo!

  Laat even weten hoe het is gegaan!

  Liefs Suus

   


  Anirbas
  Bijdrager
  #10590426 Quote

  Ik zit in de wachtweken voor mijn wachtweken 😅 mijn 1ste terugplaatsing is uitgesteld owv overstimulatie. Wachten heeft nog nooit zo lang geduurd. 

  alleszins een positieve zwangerschapstest is al een eerste heel goede stap! Ik snap dat je bezorgd bent, maar ik hoop dat je terwijl ook al een klein beetje blij kan zijn. En dan binnenkort een goede echo. Veel succes!

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Susann
  Bijdrager
  #10590727 Quote

  Hi Anirbas,

  Wat vervelend van de overstimulatie,  heb je er veel last van? Hoelang is de tp nu uitgesteld? Ik zat deze keer tegen overstimulatie aan en mocht een week niks doen maar gelukkig is de tp niet uitgesteld dat lijkt mij echt niet fijn. 

  Hopelijk ben je snel weer hersteld,  en mag je de echte wachtweken in.

  Liefs suus


  Anirbas
  Bijdrager
  #10591510 Quote

  Eigenlijk had ik niet zoveel last. Of toch niet meer dan ik wel vaker heb (owv endometriose). Ik had wel 2-3 dagen echt platte rust nodig. Maar nu voel ik me helemaal oké op pijnlijke borsten na.

  Vanochtend ben ik om bloedafname gegaan. Als dat goed is mag ik blijkbaar vandaag starten met medicatie ter voorbereiding van terugplaatsing (in kunstmatige cyclus)! Dat kwam onverwacht, ik begon te denken dat ik nog een maand moest wachten. Bonen een week of twee dus mss terugplaatsing. Nog even het telefoontje deze namiddag afwachten.

  Heb jij vandaag nog een nieuwe test gedaan? Wanneer is je bloedafname?


  Susann
  Bijdrager
  #10591628 Quote

  Dat klinkt wel positief,  en fijn dat je geen maand meer hoeft te wachten.

  Ik heb vanochtend nog een test gedaan maar deze was niet echt duidelijker dan 2 dagen geleden. De echt testdag is pas zondag dus moet nog even geduld hebben. Er is geen bloedafname test gepland. Heb ik vorige keer ook niet gehad.

  Jij wel?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct