Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wachtbank NOD 15 juli

 • Auteur
  Berichten

 • SarahL
  Bijdrager
  #10218708

  Hallo allemaal.

  Ik ben Sarah, 32 jaar, 2de ronde, 2de kindje.

  Ik had gisteravond een positieve ovu test. Zaterdagavond en vanmorgen fijn gehad met manlief en ik denk morgenavond ook nog wel.

  Vandaag kreeg ik steeds meer buikpijn en ‘vlinders’ in de onderbuik, dus ik denk dat vandaag of vannacht mijn ei gaat springen. Ik verwacht dan mijn NOD rond 15 juli.

  Ik heb me voor nu voorgenomen om niet voor NOD te testen. Maar of ik dat volhoud 🙂 

  Voor wie begint het wachten nu ook? Wie van jullie verwacht ook rond de 15de NOD? 

  Ik ben zó benieuwd. Bij mijn eerste zwangerschap was het in ronde 2 raak. Wie weet….

  Groetjes Sarah


  Kriebelbeestje
  Bijdrager
  #10218723 Quote

  31 jaar 2e kindje ronde 7 en een jaar bezig. Lange cyclussen. Nu al 4 dagen een knipperende ovulatie test van cb.  weet niet of er nog een vaste smiley gaat komen?🤷‍♀️ vorige cyclus was 34 dagen en de keren daarvoor 38-134 dagen uitgaande van 30 dagen nu is de 15e mijn NOD.  Vorige  ronde niet ongesteld geweest, alleen maar een beetje bruine afscheiding dus weer nu niet of dit het was haha 


  Happy s
  Bijdrager
  #10218729 Quote

  Hoi dames,

   

  hier ronde 10 voor een tweede kindje.bij ons iets anders want ook deze hopen we te mogen krijgen via ivf. Na in oktober direct zwanger te zijn geraakt vanuit de eerste poging veel ellende erna. Nu alweer ronde 10 volgende week woensdag bloed laten prikken🙏🏻 wat een ellende he het wachten!


  Kersencake
  Bijdrager
  #10218762 Quote

  Hoi! Hier ook ronde 2 voor een tweede kindje. Mijn NOD is 14 Juli, maar hoop ook even te wachten met testen. Kriebelbeestje en Happy s, jullie geduld wordt wel op de proef gesteld! Hopelijk snel positief nieuws.


  Marroussia
  Bijdrager
  #10218827 Quote

  Hier ronde 36 ongeveer…in januari een niche operatie gehad dus wij moesten 6 maanden wachten.Nu 12 juli NOD dus ik wacht graag met jullie mee  🙂


  SarahL
  Bijdrager
  #10218839 Quote

  @kriebelbeestje  wat heftig zulke lange cycli. Dan duurt wachten zeker extra lang als je niet weet wanneer je NOD moet verwachten. Ik hoop voor je dat het nog wat stabieler wordt?

  @happy s  ik hoop voor je dat het nu wat makkelijker gaat. Lijkt me alleen al best zwaar als het niet vanzelf kan lukken. Zou fijn zijn dat het dan via ivf wat gemakkelijker gaat dan dat je ook daarbij nog eens veel ellende ervaart.

   

  Ik hoop voor ons allemaal op een positief resultaat. 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Kriebelbeestje
  Bijdrager
  #10218841 Quote

  sarahl ja klopt is het ook. Gebruik nu sinds vorige maand teunisbloemolie en toen had ik ineens 34 dagen dus hoop dat het deze maand weer helpt of ik word niet ongesteld, nog beter haha. Vandaag weer knipperende smiley, snap er niets van 


  Kriebelbeestje
  Bijdrager
  #10219612 Quote

  Hoe gaat het met jullie? 


  MagicOne
  Bijdrager
  #10219803 Quote

  Hoi allemaal,

  Ik schrijf ook graag mee. Sinds december bezig voor een eerst kindje, maar wegens onregelmatige cyclus nu ronde 6. De gyn heeft meegekeken deze ronde en maandag/dinsdag heb ik mijn eisprong gehad. 

  Ik ben zo benieuwd of het deze ronde gelukt is! Ik ga volgende weekend ook een weekend weg met een vriendin en wil eigenlijk kijken of ik volgende week vrijdag of zaterdagochtend een test kan doen. Wat denken jullie?

  Leuk dat we allemaal in dezelfde periode zitten en hopelijk mag het ons alle snel gegund zijn!

  Wat betreft die ovulatietesten. Bij mij werken niet alle testen, maar ik had van ovulady op advies van de gyn gekocht (krengen zijn duur! 6 voor 30 euro!) en ClearBlue digital voor t geval die het ook doen en ik langer mee moet testen. Deze gaf eerst een negatief aan, vervolgens vruchtbare dagen, maar in het ziekenhuis zagen ze niks kwa follikel groei. 

  Vorige week gekeken en maandag weer en toen deze follikel gegroeit was gaf CB ook een vaste smiley aan dus de CB werken niet helemaal zoals het moet, maar wanneer de eisprong is, is deze wel betrouwbaar. Ovulady werkt ook goed trouwens. Wellicht kan ik nog een andere test checken die goedkoper is , omdat ik mijn ovulatie pas had op dag 26..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct