Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wachtbankje NOD

 • Auteur
  Berichten

 • Hope42nd
  Bijdrager
  #5693875

  Dag dames,

  Ik ben nieuw op dit forum. We hebben een zoontje van 2 jaar en proberen nu voor een tweede kindje. Fijn om deze onzekere periode te delen met andere vrouwen die zwanger willen worden!

  Zelf heb ik mijn eisprong 5 of 6 juli gehad en zou mijn NOD 19 of 20 juli zijn. Ik heb van alles gevoeld, zoals gerommel en krampjes, plopjes, steekjes, vieze smaak in mijn mond en ik vraag me af of mijn borsten groter zijn. De laatste dagen is het redelijk rustig in mijn lijf… We zullen zien of mijn lichaam me voor de gek houdt. Maar samen wachten is misschien iets verdraagzamer!

  Zit jij ook op het wachtbankje? Wanneer is je NOD? En welke ‘symptomen’ heb je tot nu toe?

  Groetjes


  Merel deg2
  Bijdrager
  #5693879 Quote

  Als je het leuk vind wij ( ik en nog 2 andere meiden) hebben een whats app groepje. Als je er aan mee wilt doen. Moet je even een e-mailtje sturen naar: merel_de_groot@hotmail.com

   

  liefs


  Hope42nd
  Bijdrager
  #5693913 Quote

  Hoi Merel,

  Lief dat je dit voorstelt! Ik ben zelf echter wat terughoudend met mijn telefoonnummer delen met anderen. Daarnaast denk ik dan echt 24/7 bezig te zijn met mijn NOD haha.

  Hoe lang ben jij aan het proberen en is voor je eerste kindje? Heb je binnen enkele dagen duidelijkheid? Succes!


  Merel deg2
  Bijdrager
  #5693923 Quote

  Dat snap ik helemaal. Maar wij vinden het vervelend dat je op deze site je elke keer moet inloggen. En zo kunnen we via de whats app groep blijven we gewoon goed contact houden en kunnen we elkaars vragen beantwoorden. Wij zijn nu 2 maanden bezig. Dit word onze 3de ronde. Het is voor ons eerste kindje ja. Ik ben bijna klaar met ongesteld zijn haha.

   

  groetjes


  Hope42nd
  Bijdrager
  #5693924 Quote

  Ja word er nu ook al moe van. En het inloggen via mobiel gaat ook nog eens supertraag. Ik merk op het forum dat er weinig op elkaar wordt gereageerd, misschien wel door het inloggen.. Ik had bij Mamaenzo betere ervaringen, maar dat is inmiddels een spookstadje geworden haha.

  Fijn dat jij wel reageert! Ik denk dat ik het maar alleen ga uitzitten, prettig dat je met je whatsapp groepje ervaringen kan delen. Hoop voor je dat bij de 4e ronde raak is!

  Liefs


  Marissa Melchers
  Bijdrager
  #5694192 Quote

  Ik doe mee met het zitten op het wachtbankje…
  had eergister al ongesteld moeten worden.. nog steeds niks!
  zelfde kwaaltjes als in je eerste berichtje, maar test was vanochtend negatief?!?

  Liefs

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool

  Kirs
  Bijdrager
  #5694216 Quote

  Ik ook voor de eerste, wachtend op me nog woens of donderdag, helaas al wel buikpijn weer grrd dus denk dat het niks word,dan naar ronde zes..


  Kirs
  Bijdrager
  #5694217 Quote

  This reply has been reported for inappropriate content.

  Ps leuk een whatsappgroepje:d ik zal mailen


  Hope42nd
  Bijdrager
  #5694250 Quote

  Goedemorgen, i guess we’re so lucky.. Gisteren 4 dagen voor NOD een positieve zwangerschapstest in de 1e ronde! En zonet weer getest en nog steeds positief! Ik geloof het pas echt als ik deze week niet ongesteld word, maar ik ben al voorzichtig aan het genieten.
  Marissa en Kirs, hoop voor jullie dat het zwangerschapskwaaltjes zijn. Na de klachten die ik in mijn 1e bericht schreef, kreeg ik pms klachten. Wel veel vroeger dan normaal, maar ik dacht ook “het is klaar”. Opeens pms klachten weg sinds afgelopen donderdag. Vrijdag een positieve ovulatietest, dat niet mijn eisprong kon aankondigen. Dat moest hcg zijn…

  Ik duim voor jullie!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct