Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wachten Op Nod Mei

 • Auteur
  Berichten

 • Daniek
  Bijdrager
  #10196491

  Hallo,

  Ik zag dat er al zo.n groep was, maar allemaal berichten van heeeeel lang geleden. Ik ben nieuw op dit forum en eigenlijk ook opzoek naar vrouwen om mee te kletsen, vooral omdat de omgeving niks mag weten en manlief niet alles begrijpt 😉 

  Ik ben in dec 2019 gestopt met de pil en hoop snel voor de eerste keer zwanger te zijn. Mijn cyclus varieert van 28 tot 37 dagen maar heb er nog maar 4 gehad natuurlijk. Heb mijn eisprong nog nooit heel duidelijk kunnen vangen met action testjes dus mocht de volgende ronde nodig zijn misschien maar naar Kruidvat. Wel om de dag geklust 2.5 week lang dus wie weet. Nu wachten tot NOD… Ik voel echt helemaal niks, geen innestelen en geen verschijnselen.

   

  Zijn er meer dames die nu zitten te wachten en zenuwachtig zijn en dit herkennen?

  Groetjesss

  #10196510 Quote

  Spannend allemaal hè?! Ik zit ook op het wachtbankje. Normaal gesproken heb ik een cyclus van 26 dagen, maar mijn eisprong was nu eerder. Verwacht nu een cyclus van 24 dagen. Mijn NOD is 6 mei (24 dagen) of 8 mei (26 dagen).

  Al vrij snel na mijn eisprong waren mijn borsten gevoelig. Mijn man had een pleziertje minder 😉 Ze staan nu nog steeds op knappen. Ik heb ook weer allemaal witte bultjes op mijn tepels. Ik ben misselijk, heb lage rugpijn en een raar gevoel in mijn onderbuik. Zou allemaal bij een zwangerschap kunnen horen, maar ik weet inmiddels uit ervaring dat dat vaker niet dan wel het geval is. Ik ga dus maar gewoon uit van een menstruatie.

  Ik heb de testen van 2Besure gebruikt. Goedkoop en werken perfect. Bij de testen van de Action kon ik ook goed mijn eisprong vinden trouwens.

  Deze ronde kan ik het gelukkig beter loslaten dan de vorige rondes. Hopelijk hebben we snel een positieve test in handen!


  Daniek
  Bijdrager
  #10196524 Quote

  Ooh heel spannend, klinkt wel positief inderdaad!! Maar wat je zegt kan ook allemaal erger zijn door de hoop die je dan hebt ofzo… Tenminste ik was er vorige ronde van overtuigd dat het raak was, maar helaas. Daarom nu zo raar dat ik niks voel. 

  Zijn jullie al lang bezig? Ook voor eerste kindje?

  Ik ga duimen voor ons😁

  #10196532 Quote

  Ik dacht de vorige rondes ook dat het raak was, maar helaas. Daarom ga ik nu ook uit van een menstruatie. Als er zondag nog niets te zien is, dan ga ik testen. 

  Dit is ronde 4 voor de tweede zwangerschap, derde kindje en eerste levende kind. Bij mijn vorige zwangerschap was ik zwanger van een tweeling, maar ze zijn helaas veel te vroeg geboren met bijna 21 weken. Toen was het de tweede ronde raak. Ronde 4 voelt dus als een eeuwigheid 😉 

  Welke ronde is dit voor jullie? Dat je niets voelt kan juist een heel goed teken zijn. Bij mijn eerste zwangerschap was ik alleen onverklaarbaar moe. Verder nergens last van. Wanneer is je NOD?


  IlkeDR
  Bijdrager
  #10196547 Quote

  Hier ook aan het wachten… Spannend! Wij hebben beslist voor een 3de kindje te gaan. Bij mijn eerste kindje was het na 9 maanden raak en bij het tweede na de eerste ronde.

   

   


  Daniek
  Bijdrager
  #10196741 Quote

  Oh BenB wat heftig zeg! Kan me voorstellen dat je er nu misschien wel heel anders in staat! Hoop dat het snel lukt. Voor mij zou het de eerste keer zijn, super spannend maar ben er echt klaar voor, kan aan niks anders meer denken en zie om me heen alleen nog maar kinderwagens en dikke buiken😅

  Oh vanaf wanneer was je heel moe? Ben nu sinds drie dagen echt extreem moe maar moet pas tussen komend weekend en het weekend erop menstrueren dus weet niet of de vermoeidheid daar van kan komen??

  Spannend IlkeDR, ben je nu al lang bezig?

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Daniek
  Bijdrager
  #10196771 Quote

  Mm vreemd, had net opeens weer een (heel licht) streepje op de ovulatie test terwijl ik al een week geen streepje had en daarvoor ook een paar dagen🤔


  IlkeDR
  Bijdrager
  #10196781 Quote

  Het is de eerste maand dat we bezig zijn… Dus de kans dat het nu prijs is is klein, denk ik. Nu dat dacht ik bij de jongste ook ;-). Wel sinds vandaag een zeurende pijn in de onderbuik… Nu kan ook van de MS zijn die moeten doorkomen normaal tegen 6 mei… Afwachten dus.

   

   


  IlkeDR
  Bijdrager
  #10196783 Quote

  Inderdaad wel vreemd dat streepje … 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct