Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wachten wachten en nog eens wachten…

 • Auteur
  Berichten
 • #10318434

  Ik wil benadrukken dat ik niet wil klagen omdat ik al 2 gezonde kinderen heb. maar ik wil heel graag nog een kindje om heel eerlijk te zijn wil ik net zo graag een 3de als ik toentertijd de 1ste wilde. maar het wil maar niet lukken nu alweer in ronde 17. ik ben zo bang dat het net zo lang gaat duren als bij mijn dochter 32 maanden. ik besef dat ik bij mijn zoontje heel vaak geluk heb gehad dat het in ronde 4 al raak was. maar ik kan de teleurstelling elke maand weer steeds moeilijker verdragen en de wanhoop wordt daarmee elke maand groter.

  Zijn er hier vrouwen die na 17 maanden nog spontaan zwanger zijn geworden of heeft er andere iemand tips hoe ik het beste met de steeds groter wordende teleurstelling kan omgaan?


  Knuffeltjeeee
  Bijdrager
  #10318464 Quote

  En ik wil niet zeiken maar je hebt goddomme al 2(!) Kinderen. Geniet van wat je wèl hebt. Mijn ouders konden op mij na geen kinderen krijgen en moesten het ook maar met een ipv 3 kinderen doen. Jij hebt er zelfs twee.


  Huismus
  Bijdrager
  #10318473 Quote

  @knuffeltjeee: alsjeblieft niet zulke vervelende taal. Girafje bedoelt het goed, en is gewoon toe aan lotgenoten en erkenning. Daar is zo’n vervelende reactie niet voor nodig. Dit helpt jou niet en haar niet 

  #10318496 Quote

  daarom begon ik ook mijn bericht met ik wil niet klagen

   

  #10318497 Quote

  ..

  #10318499 Quote

  Wauw Knuffeltje, dit is echt keihard. Ongelooflijk. Als je niks opbouwends te zeggen hebt, doe het dan gewoon niet. Weet jij veel hoeveel pijn dit haar doet? Tegen vrouwen die het moeilijk vinden dat ze een medisch traject in gaan, zeg je toch ook niet: “Wees blij!! In Afrika kan dat niet eens! Zeur niet dat je niet natuurlijk zwanger kan raken!”

  Als je issues hebt, uit dat dan niet op deze manier naar iemand die daar helemaal niks mee te maken heeft. Treurig.

  @girafje: helaas geen ervaring, maar wil je veel sterkte wensen. Laat je niet weerhouden je angsten en verdriet uit te spreken door mensen die denken je terecht te mogen wijzen.

  Lees ook: Ben ik onvruchtbaar?
  #10318518 Quote

  Dankjewel gebruiker en babytweeontheway. Fijn om te lezen dat niet iedereen er zo over denkt 


  LisB
  Bijdrager
  #10318567 Quote

  Ik weet precies hoe je je voelt, hoewel ik nog geen kinderen heb.

  Misschien is het fijn om met een psycholoog te gaan praten? Er zijn heel wat oefeningen om je gedachten te buigen. In plaats van dat je denkt dat je graag een derde wil, dat je gewoon heel blij kan zijn met de 2 die je al hebt (of in mijn geval, mijn man :’D )


  Spatel
  Bijdrager
  #10318734 Quote

  Hii girafje, 

  Wat ontzettend rot dat het niet wilt lukken. Elke maand is een teleurstelling of het nou de eerste of de 17e ronde is alleen word het veel moeilijker om er iedere maand met de teleurstelling om te moeten gaan.

  Ben je al eens bij de huisarts geweest? Aangezien het 32 rondes heeft geduurd bij je dochter en nu weer zolang? Ik denk wel dat zij jou het beste momenteel kunnen helpen.

  Ik snap dat je gezegend ben met je eerste 2 kinderen maar aangezien het al zolang heeft geduurd bij de eerste weet je ook hoeveel geluk en liefde je hebt gekregen. En de wens na een 2e is dan uiteindelijk ook net zo groot en een 3e.

  Ik heb het idee dat je er veel behoefte aan hebt om erover te praten. Hier voor kun je ook bij een huisarts terecht en die kan je ook verder helpen als het nodig zou zijn. 

  Voor nu zou ik zeggen geniet lekker van je kinderen en dat je dat ook gelukt is na 32 rondes. Hoe heb je het toen gedaan? Maar het is je gelukt!! 

  Ik wil heel veel succes en sterkte toewensen! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct